Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !!!

Την απόστασή του από την ακροδεξιά ολίσθηση της ΝΔ των Κυριάκου Μητσοτάκη και Άδωνη Γεωργιάδη, έδειξε εμμέσως πλην σαφώς ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης με δύο αναρτήσεις στον λογαριασμό του στο Facebook, για τον Παύλο Φύσσα και τον πατέρα του Παύλο Μπακογιάννη.
«Ξεχάστε τις ιδεολογίες και την πολιτική. Ο Παύλος Φύσσας θα μπορούσε να είναι γιος, αδερφός, σύντροφος, φίλος του καθενός και της καθεμιάς μας. Ο φασισμός δεν πεθαίνει με ευχές, αλλά με δικαιοσύνη και δημοκρατία. Και όσο δεν αποδίδεται δικαιοσύνη, η δημοκρατία μας αποδυναμώνεται. Όχι μόνο για τη μνήμη του, αλλά για το μέλλον όλων μας», έγραψε ο Κ. Μπακογιάννης χθες, Δευτέρα στο Facebook με αφορμή τα τέσσερα χρόνια απο την δολοφονία του Παύλου Φύσσα

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Κώστα Μπακογιάννη!


Ξεκινάς από λάθος βάση και Δεδομένα Επιστημονικά και Αυτό Εκπλήσσει!

Ο Φασισμός Είναι Μορφή Ιδεολογίας και Πολιτικής Του Κεφαλαίου Του Καπιταλιστικού Συστήματος! Απλά: Το Κεφάλαιο (Καπιταλισμός) ΔΕΝ Είναι Ηθική "Λέσχη" Του "Αγαπάται Αλλήλους" Αλλα (το είπε στην ΔΕΘ με άλλα λόγια ο Kyriakoulis) Ζούγκλα Αγρίων Ζώων και σε Ανθρώπινη Κοινωνία Μεταφράζεται τόσο Πολιτικά Κοινωνικά όσο και Επιστημονικά ονομάζεται... ΦΑΣΙΣΜΟΣ!!! Στον Φασισμό Δεν Υπάρχει ΗΘΙΚΗ όπως και στον Καπιταλισμό!!! Το Ότι Η Εκκλησία Της Ελλάδος δεν έβαλε τα χέρια και πόδια του Kyriakouli σε ένα παπούτσι δεν μας εκπλήσσει! Διότι και το NSDAP (Εθνικοσοσιαλισμός/Ναζί/33-45) επέβαλε τον Εκκλησιαστικό Αναγκαστικό Φόρο στους .... Εργαζόμενους σε όλη την Γερμανία!!! Και Έτσι Το "Βούλωσε" τόσο η Επίσημη Εκκλησία Της Γερμανίας όσο και Το Βατικανό (διότι ένα μέρος των φόρων από Γερμανία πήγεναι στο Βατικανό!!!)!!!

Αλλά Αυτά μπορεί να τα βρείς και στα βιβλία του Πατέρα Σου Του Παύλου!

Το ίδιο Σύστημα που Δολοφόνησε Τον ΦΥΣΣΑ το Ίδιο Σύστημα Δολοφόνησε Τον ΠΑΥΛΟ και Το ίδιο Τον Ιταλό Aldo Moro!!!


Σου Συνιστούμε να διαβάσεις το βιβλίο του Πατέρα Σου στα γερμανικά (να στο μεταφράση ο Kyriakoulis ή η μάνα σου) Militärherrschaft in Griechenland!!!