Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΛΕΚΟΣ ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ : ΕΧΩ ΕΝΑ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ !!!

Έλα και εσύ μαζί μας! Μοναδικός μας εχθρός τα....προβλήματα της Πάτρας και οδηγός μας το....''καλά επεξεργασμένο μας πρόγραμμα''. ''Ανεξάρτητοι''....''κομματικά ακηδεμόνευτοι'', με την νέα γενιά ''πρωταγωνιστή'' !!! σε περιμένουμε σε μια ''νέα''....''ισότιμη'' ''συλλογική'' προσπάθεια. ''Σύγχρονοι''....''ανοικτοί στις νέες ιδέες''....με ''έμπνευση'' και ''δημιουργία'' παίρνουμε την πρωτοβουλία. Στις 16 Οκτωβρίου στις 7μμ στο ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ παρουσιάζουμε τις θέσεις μας.....Δεν μ' ενδιαφέρει να ξανασχοληθώ με την κεντρική πολιτική σκηνή. Εχει τελειώσει για μένα αυτό το κεφάλαιο. Όμως, είναι πολύ πιθανό να είμαι παρών στην τοπική πολιτική σκηνή. Μ' ενδιαφέρει να κατέβω για δήμαρχος Πατρέων, αλλά δεν έχω πάρει οριστική απόφαση». Είναι ο κύριος Αλέκος Χρυσανθακόπουλος από την Αχαΐα. Πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ πρώην γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΛΑ.Ο.Σ. παρ'ολίγον υποψήφιος με τον GAP και υποστηριχτής των ΑΝ.ΕΛ. Η ΣΥΝΕΠΕΙΑ !!!

Ως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αχαΐας ήταν τζογαδόρος στα "φρουτάκια" και τους "κουλοχέρηδες" (που παράνομα λειτουργούσαν) και ένθερμος υποστηριχτής της ύπαρξης αυτού του....αγαθοεργούς λειτουργήματος, την περίοδο μάλιστα της Πρωθυπουργίας Κώστα Σιμήτη το 1996 και που η Βουλή τον είχε ορίσει επικεφαλής της άτυπης κοινοβουλευτικής ομάδας για τα τυχερά παιχνίδια, για να καταθέσει προτάσεις της αντιμετώπισης αυτού του προβλήματος.
Αλήθεια….τι επαγγέλλεται όλα αυτά τα χρόνια που λείπει απο την πολιτική σκηνή ο....υποψήφιος κατελθών δήμαρχος; Αλέκο γερά....θα πέσει γέλιο και άλλη μιά φορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: