Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

ΤΥΦΩΝΑΣ ''IRMA'' : ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΙ.....ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΕΦΑΓΑΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ....ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΦΛΟΡΙΝΤΑ !!! [ video ]

Ο τυφώνας ‘Ιρμα   που σύμφωνα με τους επιστήμονες   έχει ενισχυθεί την Τρίτη  και έχει φθάσει στην κατηγορία 5 της κλίμακας   Saffir - Simpson. Η ταχύτητα των ανέμων  της φθάνουν  τα 295 χιλιόμετρα την ώρα.
Οι αρχές καλούν περισσότερους από 5,6 εκατομμύρια πολίτες να εκκενώσουν τη Φλόριντα.
Αφού άφησε πίσω του τουλάχιστον 19 νεκρούς στο πέρασμά του από την Καραϊβική, ο καταστροφικός κυκλώνας έπληξε την Κούβα στις 06:00 (ώρα Ελλάδος) και κατευθύνεται προς την Φλόριντα. Τα ξημερώματα το μάτι του κυκλώνα βρισκόταν περίπου 480 χλμ. νοτιοανατολικά του Μαϊάμι, σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο Κυκλώνων (NHC) των ΗΠΑ.
                                                          

ΤΥΦΩΝΑΣ ''IRMA'': ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΕΦΑΓΑΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ....ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΦΛΟΡΙΝΤΑ !!!                                                        

Η θάλασσα έφτασε στο επίπεδο ρεκόρ 4,15 μέτρα από τον τυφώνα ''IRMA'' και οι καρχαρίες βγήκαν στη Φλόριντα. Σουλατσάρουν στους κεντρικούς δρόμους και πάνε και βόλτα με το μετρό. Πριν λίγο ενας πυροσβέστης δέχθηκε επίθεση απο 3 καρχαρίες και μία φάλαινα ενώ προσπαθούσε να απεγκλωβίσει πολίτη στον υπόγειο σιδηρόδρομο.
Ο πυροσβέστης δεν τα κατάφερε και...Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ στην ταινία επιστημονικής φαντασίας που θα κυκλοφορήσει! Απίστευτες φωτό την τελευταία ώρα όλες (photoshop) με καρχαρίες κάνουν το γύρω του ιντερνετ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ Σε λίγο θα δείτε και στο λευκό οίκο....καρχαρίες.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: