Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

ΝΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΗΔΕΙΑΣ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΤΑΛΑΡΑ....ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ !!! [ video ]

«Την ημέρα της κηδείας ζήτησα να απομακρυνθεί το στεφάνι. Μα δεν έχει νόημα πια, ένα συγγνώμη μετά θάνατον».... Αυτό δήλωσε, μεταξύ άλλων, η Νάταλι Ρασούλη, κόρη του Μανώλη Ρασούλη, σε συνέντευξη που παραχώρησε, όπου μίλησε για τη σχέση του πατέρα της με τον Γιώργο Νταλάρα.

Συγκεκριμένα, η Νάταλι Ρασούλη ανέφερε για το θέμα αυτό: «Ο Γιώργος Νταλάρας τον είχε εξοργίσει. Είναι πολύ γνωστό ότι ο Νταλάρας είχε ασκήσει βία απέναντί του. Είναι θλιβερό. Δεν νομίζω όμως ότι είναι η ουσία τόσο του πράγματος, όσο η βία η ψυχολογική μέσω άλλων πραγμάτων, όπως τα διάφορα δικαστήρια, όχι λόγω του συγκεκριμένου περιστατικού, αλλά διαφόρων μηνύσεων από τον συγκεκριμένο άνθρωπο προς τον πατέρα μου.
Εμένα με έχει σημαδέψει αυτή η ιστορία. Ο πατέρας μου πέρασε πολύ δύσκολες διαδικασίες μέσα στα χρόνια μέσω αυτής της σχέσης. Την ημέρα της κηδείας ζήτησα να απομακρυνθεί το στεφάνι. Μα δεν έχει νόημα πια, ένα συγγνώμη μετά θάνατον».

Υπενθυμίζεται ότι στις 25 Μαΐου του 1998, ο Μανώλης Ρασούλης σε συνέντευξη του αποκαλεί τον Γιώργο Νταλάρα «Κανακάρη των κυκλωμάτων και Νέο Φρανκενστάιν με αγγελικό πρόσωπο.»
Αυτή του η δήλωση σηματοδότησε έναρξη μιας κόντρας που επρόκειτο να οδηγήσει και αυτή σε ολόκληρη δικαστική διαμάχη. Μάλιστα, ο Ρασούλης είχε απειλήσει κάποτε, με κάποιον βερμπαλισμό, ότι θα γίνει πολιτικός πρόσφυγας, προκειμένου να αποφύγει τις διώξεις εναντίον του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: