Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

ΜΑΘΗΜΑΤΑ....''ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ'' !!! [ video ]

Θύμωσε ο Γιωργάκης που ο νεότερος των υποψηφίων Νίκος Ανδρουλάκης είπε ότι ''το ΠΑΣΟΚ άρχισε να κατηφορίζει απ’ τη συνεργασία του με τον Καρατζαφέρη'' και του είπε «Δεν ξέρεις  ιστορία». Ο Σαμαράς δεν έμπαινε στην κυβέρνηση αν δεν του βάζανε και τον Καρατζαφέρη, γι’ αυτό αναγκάστηκε. Ο Σαμαράς στο επέβαλε; Λες και άμα ήθελες εσύ, δεν μπορούσες να του πεις «Αντωνάκη εγώ είμαι σοσιαλιστής, τι δουλειά έχω να δίνω συγχωροχάρτια στους χουντικούς;» Απλά είπες «πες το εσύ για να μην φαίνεται ότι το ζητάω εγώ».
Σώπα ρε Γιωργάκη, μας κατατρόμαξες. Η αλήθεια είναι είναι ότι την ιστορική εκείνη στιγμή η μεταπολίτευση αγκάλιασε τη χούντα, για να μπορέσουν να συγκυβερνήσουν, ανοίγοντας τις πόρτες στον εθνικοσοσιαλισμό που εκπροσωπείται σήμερα από τη Χρυσή Αυγή. Έτσι τρύπωσαν ο Άδωνης, ο Πλεύρης, κι ο Βορίδης και μπήκαν και αυτοί στο....''δημοκρατικό τόξο''. Ως εκ τούτου, Γιωργάκη, μάλλον ο Ανδρουλάκης την ξέρει την ιστορία, εσύ το μόνο που ξέρεις είναι να παίρνεις την ιστορία και να την πατάς κάτω.
Μην ξεχνάτε πως η καριέρα του Άδωνη και του Βορίδη ξεκίνησε όταν μέσα σε πέντε μέρες από εκεί που βλέπανε τα γερμανικά υποβρύχια γερμένα, τα είδαν όρθια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: