Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΠΟ ΤΟ ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΧΑΛΙ....ΣΤΟ ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΤΑΞΙ !!! [ video ]

Το Ντουμπάι έχει ένα φιλόδοξο όνειρο: να γίνει η πρώτη πόλη του κόσμου που θα αποκτήσει ιπτάμενα ταξί, ενώ ήδη, μια πρώτη δοκιμαστική πτήση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα.
Τα ιπτάμενα ταξί, που κατασκεύασε η γερμανική εταιρεία Volocopter, μοιάζουν με μεγάλα drones, έχουν δύο θέσεις και 18 προπέλες, ενώ αρχικά, θα μπορούν να κάνουν διαδρομές – πτήσεις διάρκειας έως 30 λεπτών.Πρώτη πτήση για το «ιπτάμενο ταξί» του Ντουμπάι (pics&vid)
Η πρώτη δοκιμαστική μη επανδρωμένη πτήση ήδη πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα, σε μια τελετή για τα... μάτια του πρίγκιπα Sheikh Hamdan bin Mohammed. Κατά τη διάρκειά της, το drone πέταξε σε ύψος 200 μέτρων για περίπου πέντε λεπτά.

Ο

διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Φλοριάν Ρόιτερ, πάντως είναι αρκετά φιλόδοξος ότι το έργο αυτό θα πραγματοποιηθεί. Όπως δήλωσε:2017 09 25T160630Z 357531589 RC163A3CE860 RTRMADP 3 EMIRATES DUBAI DRONES
Ο πελάτης θα μπορεί να χρησιμοποιεί μια εφαρμογή στο κινητό του τηλέφωνο και μέσω αυτής να παραγγέλνει ένα Volocopter στον κοντινότερο, σε αυτόν σταθμό, για να κάνει μια βόλτα στην πόλη. Το ιπτάμενο όχημα (χωρίς οδηγό) θα έρθει και θα σας παραλάβει και να σας οδηγήσει στον προορισμό σας.
Σήμερα, ήδη, μπορεί να πετάει με την βοήθεια του GPS και θα εφαρμόσουμε επιπλέον χαρακτηριστικά σύντομα και επίσης θα ασχοληθούμε με όσα προβλήματα μπορεί να εμφανιστούν στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: