Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΗ....ΣΑΝ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ !!!

Χθές, μετά από τρεις μήνες, η Ηριάννα βρέθηκε για δεύτερη φορά στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών, όπου άσκησε εκ νέου το δικαίωμα αναστολής της ποινής της. Το Εφετείο, λοιπόν,  απέρριψε για δεύτερη φορά το αίτημα της, όπως κι εκείνο του Περικλή.
Έχετε πολλούς φίλους πάντως εδώ μέσα”, είπε η πρόεδρος στην Ηριάννα και αρχίσαμε να ψάχνουμε μανιωδιώς τον Ποινικό Κώδικα για να δούμε αν είναι πλέον αδίκημα το να έχεις φίλους.
Το Δικαστήριο έκανε λόγο επίσης για «έντονη αντικοινωνικότητα». H Ηριάννα ερωτήθηκε αν διατηρεί οποιαδήποτε σχέση με το «χώρο», δηλαδή εν γένει τα κινήματα, ποινικοποιώντας τα κοινωνικά φρονήματα. Σωστά ούτε σε ένα πάρτυ του Άκη ή του Γιάννου ή του Mr Energa στη Μύκονο δεν είχε εμφανιστεί.
Για ακόμα μία φορά, το Δικαστήριο δεν αναγνώρισε ανεπανόρθωτη βλάβη για την Ηριάννα, η οποία όντας έγκλειστη στις γυναικείες φυλακές θα χάσει τη δουλειά της και θα πάει πίσω το ακαδημαϊκό της έργο, όπως δεν αναγνώρισε και κίνδυνο υγείας για τον Περικλή, ο οποίος λόγω σοβαρής ασθένειας δεν πρέπει να βρίσκεται σε χώρο καπνιζόντων, όπως είναι οι φυλακές.
Όπως δήλωσε ενώπιον του δικαστηρίου η Ηριάννα Β.Λ:
«Βρίσκομαι σε αυτή την κατάσταση με ένα πολύπλευρα αμφισβητούμενο επιχείρημα να ξυπνάω με το βάρος της αθωότητας μου και όσα έχτιζα τα τελευταία 9 χρονιά να καταστρέφονται»
Τη χθεσινή δίκη χαρακτήρισε, μεταξύ άλλων, η έντονη αστυνομική παρουσία, σε σημείο που ο συνήγορος της Ηριάννας, Θεόδωρος Μαντάς να πει στην αρχή της δίκης: «Εγώ δεν αγορεύω με τους αστυνομικούς με τις ασπίδες μπροστά μου, δεν είναι αυτή εικόνα δηκαστηρίου». Η συνταγή πάντως αν θέλεις να κυκλοφορείς ελεύθερος είναι να έχεις συνήγορο τον Μάκη Βορίδη. Ρωτήστε τους κατηγορούμενους του σκανδάλου Enrga- Hellas Power.

Δεν υπάρχουν σχόλια: