Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ : ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ....ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ !!!

Εκδήλωση οργάνωσε η τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας Ψυχικού, Φιλοθέης με ομιλητές τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Άδωνη Γεωργιάδη και τον Σάκη Μουμτζή, πολιτικό αναλυτή και συγγραφέα με θέμα «Η ατυχής στη χώρα μας παρουσίαση της ατομικής ελευθερίας ως προνόμιο της αριστεράς». Την εισήγηση στην εκδήλωση έκανε ο Σάκης Μουμτζής, όπου μεταξύ άλλων τόνισε πως «στην πολιτική δεν ισχύει το χριστιανικό να γυρίζεις και το άλλο μάγουλο. Εδώ αν τρως μια μπάτσα θα ρίξεις τρεις, πρέπει να γίνει κατανοητό και από τον τελευταίο Νεοδημοκράτη».
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, για την κυβέρνηση του οποίου ο Άδωνης Γεωργιάδης υποστήριξε πως είναι η καλύτερη που γνώρισε ο τόπος στην Ιστορία του, ενώ μεταξύ άλλων τόνησε ότι

«Την αληθινή αντίσταση στη χούντα την έκανε μόνο ο βασιλιάς, όταν προσπάθησε να ρίξει τους στρατιωτικούς τον Δεκέμβριο του 1967», ενώ μεταξύ άλλων
ακούστηκαν: «Ο Αλέξης Τσίπρας....είναι ένα στιγμιαίο λάθος»,«Ναζισμός και κομμουνισμός....έχουν πολλά κοινά σημεία», «Η φιλελεύθερη παράταξη προέκυψε....από τη Γαλλική Επανάσταση», «Είναι αδόκιμο να λέμε τη Ν.Δ. Κεντροδεξιά. Είναι συγκυριακό που....Δεξιά και Κέντρο βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο κόμμα», «Δεν έκανε καλά η Ν.Δ. που καταψήφισε το νομοσχέδιο για την ταυτότητα φύλου....έκανε άριστα», «Βρισκόμαστε μπροστά σε μια χαλασμένη κοινωνία....που δεν  θέλει να μεταρρυθμιστεί», «Να μην προβεί η Ν.Δ. σε ιδεολογικές εκπτώσεις και παραχωρήσεις. Όχι κατευνασμός», και άλλα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Όλος ο Πολιτισμένος Κόσμος στην Υφήλιο ξέρουν Από την Ελλάδα τα Ονόματα Περικλής Σωκράτης Πλάτων Αριστοτέλη Λεωνίδας Μ. Αλέξανδρο! Τίποτα Άλλο! Αιώνες η Χώρα ΔΕΝ ΤΗΝ ΆΦΗΣΑΝ ΟΙ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΛΑΚΕΔΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ!!! Ο ΜΙΚΗΣ ΈΚΑΝΕ ΤΗΝ ΤΟΜΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΤΑΝΕ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ/ΕΛΑΣΙΤΗΣ κ. Μουσικός Επιστήμονας!!!

ΤΩΡΑ/ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΣΩΚΡΑΤΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΠΛΑΤΩΝΑ ΠΕΡΙΚΛΗ ΛΕΩΝΙΔΑ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ξέρουν ΤΟ ΌΝΟΜΑ: ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ!!!

ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΜΙΚΗ!!!


Μίκη ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!!! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΠΩΣ Ο ΉΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ!!!


Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΙΜΙ!