Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

''ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ'' ΤΩΝ ΑΖΟΡΩΝ : ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΝΟΜΑ ΣΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ....ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ !!!

Η διαφορά μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ συνεχώς ψαλιδίζεται, έτσι τα συμφέροντα αυτού του τόπου αποφάσισαν να παίξουν περισσότερο… μπάλα με τη Φώφη. Πώς; Μα με δημοσκοπήσεις. Το πιο ισχυρό τους «όπλο». Θέλουν να περάσουν στον κόσμο ότι το ΠΑΣΟΚ, ναι το ΠΑΣΟΚ που δεν έχει πληρώσει χρέη εκατομμυρίων απ’ αυτά που έχει φάει από τις τράπεζες, συμπεριφέρεται σαν μια νέα καινούργια παράταξη. Θα βγουν, λοιπόν, έξι – επτά δημοσκοπήσεις που θα δείχνουν ότι ο νέος φορέας της Κεντροαριστεράς πλησιάζει τον ΣΥΡΙΖΑ και έτσι η διαφορά των ποσοστών θα παίζεται ανάμεσα στη Φώφη και στον Τσίπρα και όχι ανάμεσα στον Τσίπρα και στον Κυριάκο. Παράδειγμα για του λόγου το αληθές είναι η πρόσφατη δημοσκόπηση της Metron Analysis, στην οποία η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ βρίσκεται «ξαφνικά» και για πρώτη φορά, στην πρώτη θέση των δημοτικοτήτων των πολιτικών αρχηγών με ποσοστό θετικής γνώμης 44% και άνοδο συγκριτικά με τον περασμένο μήνα 9%. Ακολουθούν ο Κυριάκος Μητσοτάκης (39%) και ο Σταύρος Θεοδωράκης (35%), ενώ ο Αλέξης Τσίπρας συγκεντρώνει 26%, πίσω από τον Βασίλη Λεβέντη (27%). Το ίδιο ποσοστό με τον πρωθυπουργό έχουν ο Δημήτρης Κουτσούμπας και η Ζωή Κωνσταντοπούλου στις θετικές γνώμες.

Στη συνέχεια θα αναπτύξουν τη θεωρία του μεγάλου συνασπισμού Κυριάκου και Φώφης ακολουθώντας τη γερμανική συνταγή, για να μπορέσουν ανενόχλητα τα κόμματα της σαπισμένης μεταπολίτευσης να επανέλθουν στο προσκήνιο.
Αλλά ακόμα κι αν ο κλέφτης αλλάζει όνομα στο κουδούνι, δεν παύει να είναι κλέφτης. Το ΠΑΣΟΚ που τα τελευταία χρόνια, ιδιαίτερα μετά τον Σημίτη, κυβέρνησε με κανόνες πολιτικής συμμορίας, έχει τεθεί από την ιστορία στο περιθώριο. Καταδικάστηκε στις εκλογές και η απόφαση αυτή του λαού είναι οριστική.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Συγκοινωνούντα ΟΥΡΟΔΟΧΕΙΑ!!!

Όλοι μαζί ΟΥΛΟΙ!!!