Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

ΘΕΛΕΙ ΣΘΕΝΟΣ ΤΟ ΤΟΣΟ....ΘΡΑΣΟΣ !!!

Εν τέλει οι Επικυρίαρχοι έχουν χιούμορ! Επιβραβεύουν τον Τσίπρα για το σθένος του. Το σθένος του να ευτελίσει την ελληνική Αριστερά σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο. Έχουν όντως χιούμορ οι Επικυρίαρχοι. Σατανικό. Επιβραβεύουν το σθένος του Τσίπρα για «τη στρίγγλα που έγινε αρνάκι», για τον Σπάρτακο που αποδείχθηκε γατάκι. Ο πιο καλός ο μαθητής πρέπει να βραβεύεται για τις επιδόσεις του και χωρίς αμφιβολία ο Α. Τσίπρας παίρνει άριστα στις επιδόσεις του στην εξαπάτηση του λαού και την κατεδάφιση όσων λαϊκών δικαιωμάτων δεν ολοκλήρωσαν οι προηγούμενοι. Να υποθέσουμε ότι θα ακολουθήσει και η βράβευση από εκπροσώπους των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ». Αφήνεις αβράβευτο τέτοιο κελεπούρι; Όχι! το τοποθετείς κι αυτό στο Πάνθεον των ομοίως βραβευθέντων όπως η κυρία Λαγκάρντ, ο μεσιέ Σαρκοζί, η φράου μανδάμ Μέρκελ και ο Μακρόν, λε πετίτ Πιπίν. Εύγε!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

«Και θεωρούμε πράξη ντροπής, πράξη καταισχύνης, πράξη ταπείνωσης του κάθε πολίτη αυτής της χώρας: Από τη μια να αρπάζουν το ψωμί από το τραπέζι εκατομμυρίων ανθρώπων. Και από την άλλη να τους πετούν κάποια ψίχουλα, για να τον εξαγοράσουν. Όπως φαντάζονται ότι θα κάνουν, να εξαγοράσουν τη στήριξή στην ίδια πολιτική που έκλεψε το ψωμί από το τραπέζι κι έχει σκοπό, αν τους αφήσουμε, όχι μόνο το ψωμί, αλλά και το ίδιο το τραπέζι και τις καρέκλες και το σπίτι να αρπάξει. Αν αυτό δεν είναι ο απόλυτος πολιτικός ξεπεσμός τότε νομίζω ότι οι λέξεις έχουν χάσει το νόημά τους» (Αλέξης Τσίπρας, 21 Μαρτίου 2014, Γιάννενα).

GEBO είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΖΑΚΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΥΣ ΣΟΥ !!! ΕΤΣΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ Ο ΚΑΘΕ ΨΕΥΤΗΣ ΝΕΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΨΕΜΑ-ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΛΑΟ,ΣΕ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ!!! ΚΟΙΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΝΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΥΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΟΦΕΛΙΜΕΝΟΣ Ο ΛΑΟΣ !!!! ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ !!!