Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ !!!

Επιστολή στον Κυριάκο Μητστοτάκη για τα στοιχεία της συζύγου του που συμπεριέλαβε στο πόθεν έσχες του, απέστειλε η επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής ζητώντας συμπληρωματικά στοιχεία σχετικά με τις μεταβολές στο εισόδημα και τα περιουσιακά στοιχεία της.
Το ζήτημα αποκάλυψε στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, Κώστας Τσιάρας, ο οποίος ανέφερε ότι την επιστολή υπογράφει η Πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας Τασία Χριστοδουλοπούλου. Σημείωσε, μάλιστα, ότι η επιστολή ζητεί συμπληρωματικά στοιχεία για την περίοδο που η κυρία Μητσοτάκη ήταν σε διάσταση με τον Πρόεδρο της ΝΔ, και δεν υπέβαλε δηλώσεις (από το 2006 μέχρι το 2015).
Υπενθυμίζεται ότι η κυρία Μητσοτάκη κατέθεσε για πρώτη φορά δήλωση Πόθεν Έσχες το 2016 (εισοδήματα 2015) από κοινού με τον σύζυγό της. Στο επίκεντρο του ελέγχου βρίσκεται το θέμα της offshore που διατηρούσε η κυρία Μητσοτάκη μέχρι τον Ιανουάριο του 2015 καθώς και εισοδήματα και άλλα περιουσιακά στοιχεία. Το έγγραφο εστάλη "από ορκωτό λογιστή στο πλαίσιο του τακτικού ελέγχου".

Δεν υπάρχουν σχόλια: