Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

ΑΠΑΝΩΤΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ....ΣΕ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !!!

Με κατασχέσεις και πλειστηριασμούς απειλούνται αρκετοί άνθρωποι που πίστεψαν στον καταζητούμενο Αρτέμη Σώρρα και προχώρησαν σε εξώδικα σε τράπεζες, ζητώντας να διαγραφούν οι οφειλές τους από τα 600 δισ. αμερικανικά δολάρια, που ο «τρισεκατομμυριούχος» ισχυρίστηκε ότι διέθεσε υπέρ της ελληνικής κυρίαρχης Δημοκρατίας.
Τουλάχιστον 400 Βολιώτες είχαν απευθυνθεί στις τράπεζες και είχαν κοινοποιήσει εξώδικες δηλώσεις. Όσοι από αυτούς έμειναν αμετακίνητοι στη θέση τους και δεν προχώρησαν σε διακανονισμό των οφειλών τους έχουν ζημιωθεί με υπέρογκα ποσά, με προσαυξήσεις και τόκους, και εναντίον τους κινούνται αναγκαστικά μέτρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τραπεζικούς κύκλους, κανένα από τα εξώδικα - όπως βέβαια ήταν φυσικό και αναμενόμενο - δεν έγινε δεκτό. Να επισημανθεί πάντως ότι αφότου έγινε γνωστό ότι ο Αρτέμης Σώρρας καταδικάστηκε σε 8ετή κάθειρξη τον περασμένο Μάρτιο για υπόθεση υπεξαίρεσης, χωρίς η έφεση να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα, και άρχισε η αναζήτησή του από τις Αρχές, το κύμα κατάθεσης των εξώδικων δηλώσεων στις τράπεζες περιορίστηκε αισθητά, όμως δεν εξαλείφτηκε κιόλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: