Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

ΩΣ ΝΕΟΣ ΡΑΝ ΤΑΝ ΠΛΑΝ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ....Ο ΠΡΩΗΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΠΑ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ ΛΕΝΗΣ !!!

Λίγο ετεροχρονισμένα φαίνεται ότι θυμήθηκε να απαντήσει στην «προσβολή» του Παύλου Πολάκη προς την Εκκλησία, ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος, ο οποίος με τον πάντα μελίρρυτο λόγο του απάντησε στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας.Αποτέλεσμα εικόνας για αμβροσιος ναζι
Στη δήλωση του Παύλου Πολάκη πριν από σχεδόν έναν μήνα, ότι ιεράρχες σαν κι αυτόν ευθύνονται για τη χρεοκοπία, η οποία είχε σαν αποτέλεσμα την οικοδόμηση ενός πελατειακού κράτους, το οποίο με τη σειρά του ευθύνεται για τις καταστροφές στη Μάνδρα, ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων απάντησε με τους γνωστούς του αφορισμούς.

Αφού κατήγγειλε τον υπουργό ως «εκκλησιαστικά αγράμματο», του επισημαίνει πως δεν έχει δικαίωμα γνώμης περί των θρησκευτικών ζητημάτων εφόσον έχει επιλέξει να είναι μακριά από την εκκλησία.
Αναφέρεται στην κατάσταση στα νοσοκομεία και κατηγορεί τον υπουργό και την κυβέρνηση πως δεν ενδιαφέρονται για τους έλληνες ασθενείς παρά μόνο για τους μετανάστες, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Ρίψτε μια ματιά στα Κρατικά Νοσοκομεία, των οποίων Υμείς έχετε την ευθύνη! Δεν έχουν ούτε γάζες για τους Έλληνες νοσηλευομένους! Ενώ τήν ίδια ώρα οι Μετανάστες έχουν απόλυτη προτεραιότητα στις νοσηλευτικές παροχές! Οι Έλληνες Πολίτες πεινούν και υποφέρουν! Οι Μετανάστες είναι ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ Σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: