Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ....ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ !!!

«Νεκρώνει» σήμερα Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου, ο Δημόσιος και ο Ιδιωτικός Τομέας λόγω της 24ωρης απεργίας που έχουν κηρύξει το ΠΑΜΕ και η ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ. Στην κινητοποίηση συμμετέχουν και φορείς επιστημόνων, οι μικρομεσαίοι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι συνταξιούχοι.
Επίσης συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία, στο ΕΚΑΒ, οι καθηγητές, οι δάσκαλοι και οι δικαστικοί υπάλληλοι. Σε τροχιά κινητοποιήσεων βρίσκονται και όσοι εργάζονται σε πρώην ΔΕΚΟ (ΕΛΤΑ, ΕΥΔΑΠ, ΟΤΕ, ΔΕΗ) και οι εργαζόμενοι στις τράπεζες όπως και στις πολεοδομίες, τα Ασφαλιστικά Ταμεία, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τις Εφορίες και τα Υπουργεία.Αποτέλεσμα εικόνας για πατρα απεργια Επίσης στην αεπργία συμμετέχουν οι δημοσιογράφοι

Στο κέντρο της Αθήνας έχουν προγραμματιστεί συγκεντρώσεις από τα συνδικάτα. Ειδικότερα το ΠΑΜΕ έχει ανακοινώσει σε συγκέντρωση στις 10:30 στην Ομόνοια και η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ μισή ώρα αργότερα, στις 11:00 στην πλατεία Κλαυθμώνος. Στις 10:30 το πρωί έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση στο Μουσείο αριστερές οργανώσεις και πρωτοβάθμια σωματεία.                          

«Παραλύει» η Πάτρα                                             

Σε απεργιακό κλοιό και η Πάτρα.
Παραλύει ο δημόσιος και ιδιωτικός τομέας εξαιτίας της 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης που προκήρυξε ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.
Η Πάτρα θα μείνει χωρίς προαστιακό.
Συγκεκριμένα, από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης έως τα μεσάνυχτα της Πέμπτης
δεν θα εκτελεστούν σιδηροδρομικά και οδικά δρομολόγια στο δίκτυο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Για τις αμαξοστοιχίες των οποίων τα δρομολόγια επηρεάζονται από τις κινητοποήσεις, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. έχει προληπτικά κλείσει το σύστημα έκδοσης εισιτηρίων.

Παραλύουν και οι υπηρεσίες του δήμου. Μάλιστα, ο Κώστας Πελετίδης την Τετάρτη
πραγματοποίησε σειρά επισκέψεων στα σωματεία των εργαζομένων του δήμου καλώντας τους υπαλλήλους να συμμετάσχουν στην απεργία.

Επίσης, ο Δικηγορικός Σύλλογος μετά από σχετική απόφαση, συμμετέχει στην 24ωρη Πανελλαδική απεργία.
Στην απεργιακή κινητοποίηση συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι του Γ.Ν. «Άγιος Ανδρέας». Σε σχετική ανακοίνωση του σωματείου εργαζομένων του νοσηλευτικού ιδρύματος «Ιπποκράτης» απευθύνουν κάλεσμα συμμετοχής. Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας καλεί όλους τους Εργαζόμενους, τους Ανέργους, τους Συνταξιούχους να συμμετέχουν στην 24ωρη Γενική Απεργία της ΓΣΕΕ 14 Δεκέμβρη, ημέρα Πέμπτη και στην Απεργιακή Συγκέντρωση μπροστά στο Ε.Κ.Πάτρας στις 10:30 π.μ.


Να τονίσουμε επίσης ότι για πρώτη φορά το ΠΑΜΕ έχει δώσει «ραντεβού» για συγκέντρωση και στην συνέχεια πορεία στο Εργατικό Κέντρο της Πάτρας.Αποτέλεσμα εικόνας για δημος πατρας απεργια                                                            

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ....ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ !!!                                                          

Αν είσαι τσούλα αδερφέ μου,ψυχή τε και σώματι,όπου και να "προσφέρεις" τις υπηρεσίες σου...σε νεοφιλελεύθερο μπουρδέλο ή σε μοναστήρι πατριωτισμού, τσούλα θα είσαι πάντα !!!                                                                                                       Όλος ο σουρεαλισμός της ελληνικής πολιτικής σκηνής σε μια ανακοίνωση. Την εξέδωσε το τμήμα Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ καλώντας σε Γενική Απεργία την Πέμπτη 14/12. Θα μείνει στην ιστορία. “Όλοι και Όλες στην Απεργία και τις Συγκεντρώσεις την Πέμπτη 14 Δεκέμβρη.
Αγωνιζόμαστε για τα δικαιώματά μας στην εργασία, στην ασφάλιση και την αξιοπρεπή διαβίωση, είναι το κείμενο της ανακοίνωσης που εξεδωσε το τμήμα Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ.
                                                                          

ΚΑΙ ΟΙ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΠΕΡΓΙΑ                                
Συγκίνηση έχει προκαλέσει στην ελληνική κοινωνία πως - μετά τον ΣΥΡΙΖΑ - και οι Έλληνες ολιγάρχες θα συμμετάσχουν στην αυριανή απεργία, ενάντια στα μέτρα του Μνημονίου. Οι ολιγάρχες θα είναι στο μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ - μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα - και θα καταγγέλλουν την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και τους εαυτούς τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Μπόμπολας προειδοποίησε τους εργαζόμενους στις επιχειρήσεις του πως όποιος δεν απεργήσει αύριο θα απολυθεί.
Ο Βαρδής Βαρδινογιάννης δεν απειλεί μόνο με απολύσεις τους υπαλλήλους του που δεν θα απεργήσουν αύριο αλλά τους ενημέρωσε πως θα παίρνει απουσίες στη συγκέντρωση και όποιος εργαζόμενος δεν κατέβει να διαδηλώσει, θα χάσει την δουλειά του.
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δήλωσε πως θα απεργήσει αύριο γιατί κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους με το λαθρεμπόριο καυσίμων - που πλήττει την διαλυμένη ελληνική οικονομία -, ενώ κάλεσε την κυβέρνηση και την Δικαιοσύνη να πάρουν επιτέλους θέση.

Οι Έλληνες ολιγάρχες θα κρατούν πανό που θα γράφει «Ανατρέψτε τους ολιγάρχες που μας πίνουν το αίμα - Δεν πάει άλλο», και θα φωνάζουν συνθήματα κατά των εαυτών τους.
Εν τω μεταξύ, οι ολιγάρχες είναι έξαλλοι με τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος σκοπεύει να σπάσει την απεργία των ολιγαρχών και θα συνεχίσει να χαζεύει ανέμελα από το παράθυρο του γραφείου του, χωρίς να καταλαβαίνει τι συμβαίνει γύρω του.
Κυβέρνηση, ολιγάρχες και λαός θα κατέβουν ενωμένοι στην αυριανή απεργία.

Όλοι μαζί ΔΕΝ μπορούμε.                                                                                         Pitsirikos

Δεν υπάρχουν σχόλια: