Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

ΠΩΣ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΣΑΣ ΣΑΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙ....ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ !!!

Επιστήμονες από το Πανεπιστημιακό Κέντρο Ψυχοκοινωνικής Ψυχολογίας του Πόρτσμουθ διαπίστωσαν πως τα σκυλιά χρησιμοποιούν τις εκφράσεις του προσώπου τους, όταν οι άνθρωποι είναι γύρω τους, αλλά και ως απάντηση στην προσοχή. Ναι, ο σκύλος σας χειραγωγεί με τα μάτια του! Είναι μια από τις στιγμές που δεν μπορείτε να του αντισταθείτε. Ο σκύλος σας σάς κοιτάει με αυτά τα υγρά μάτια και είστε έτοιμοι να κάνετε ό,τι θέλει.

Το πιο συνηθισμένο που κάνουν είναι να χρησιμοποιούν τα μάτια τους, με τα κουταβίσια μάτια να μην έχουν ανταγωνιστή. Αυτή η κίνηση μπορεί να σημαίνει οτιδήποτε… Μπορεί να θέλει να φάει κάτι που τρώτε ή να μην το μαλώσετε για κάτι που έκανε.

Παράλληλα, με αυτόν τον τρόπο δείχνουν την αγάπη τους. Είναι μεγάλοι φαν της επαφής με τα μάτια με τους ανθρώπους που αγαπούν και το δείχνουν με κάθε πιθανό τρόπο και ποικιλία εκφράσεων.
Σε περίπτωση, λοιπόν, που ο σκύλος σας κοιτάει με αυτά τα μεγάλα, εκφραστικά μάτια, μην προσπαθήσετε να του αντισταθείτε. Η επιστήμη μίλησε… δεν θα τα καταφέρετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: