Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Ο ΤΡΑΜΠ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ....ΓΡΑΦΕΙ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ USA TODAY !!!

Η αμερικανική εφημερίδα USA Today άσκησε δριμεία κριτική στον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στο κύριο άρθρο του φύλλου της και χρησιμοποιώντας ιδιαίτερα δηκτικό τόνο υποστήριξε ότι ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος δεν είναι καν άξιος να καθαρίσει τις τουαλέτες της προεδρικής βιβλιοθήκης του προκατόχου του Μπαράκ Ομπάμα ή να γυαλίσει τα παπούτσια του Τζορτζ Ου. Μπους.
Με τον τίτλο «Οι μικροπρέπειες του Τραμπ θα πιάσουν κάποια ημέρα πάτο;» επισήμανε η εφημερίδα καταγγέλλοντας αυτό το tweet, όπου ο πρόεδρος των ΗΠΑ έγραψε ότι η γερουσιαστής του Δημοκρατικού Κόμματος Κίρστεν Γκίλιμπραντ είχε πρόσφατα πάει να τον «εκλιπαρήσει να χρηματοδοτήσει την εκστρατεία της» προσθέτοντας ότι ήταν «έτοιμη για όλα», προκειμένου να λάβει αυτές τις δωρεές.
«Με το τελευταίο αυτό μήνυμα στο Twitter, όπου υπαινισσόταν ότι μια Αμερικανίδα γερουσιαστής θα μπορούσε να ανταλλάξει σεξουαλικές χάρες με στόχο δωρεές για την εκστρατεία της, ο πρόεδρος Τραμπ απέδειξε ότι είναι ακατάλληλος για να εκπληρώσει τα καθήκοντα του προέδρου. Το ότι έπιασε πάτο δεν εμποδίζει έναν πρόεδρο να συνεχίζει να βυθίζεται όλο και βαθύτερα» τονίζεται στο βασικό άρθρο της εφημερίδας. «Ένας πρόεδρος που πρακτικά χαρακτηρίζει τη γερουσιαστή Κίρστεν Γκίλιμπραντ ιερόδουλη δεν είναι καν άξιος να καθαρίζει τις τουαλέτες της προεδρικής βιβλιοθήκης του Ομπάμα ή να γυαλίζει τα παπούτσια του Τζορτζ Ου. Μπους» συνεχίζει η USA Today.
«Δεν πρόκειται πλέον για τις όποιες πολιτικές διαφορές που έχουμε με όλους τους προέδρους ή την απογοήτευσή μας απέναντι σε ορισμένες από τις αποφάσεις τους. Ο Ομπάμα και ο Μπους απέτυχαν επίσης σε πολλά. Δεν τήρησαν τις υποσχέσεις τους και είπαν ψέματα όμως η θεμελιώδης αξιοπρέπεια καθενός εκ των δύο αυτών πολιτικών ανδρών δεν τέθηκε ποτέ υπό αμφισβήτηση» εξηγεί η USA Today.
«Αντιθέτως, ο Ντόναλντ Τραμπ, ως άνθρωπος, είναι ιδιαίτερα φρικτός» τονίζει η εφημερίδα καταγγέλλοντας μια «αποκρουστική συμπεριφορά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: