Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/1 ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΜΕΤΡΟ - ΤΡΟΛΕ'Ι' - ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ !!!

Χωρίς μετρό (γραμμές 2 και 3) και τρόλεϊ θα μείνει η Αθήνα αύριο Παρασκευή 12 Ιανουαρίου, λόγω της 24ωρης απεργίας των εργαζομένων, που αντιδρούν στην ψήφιση του πολυνομοσχεδίου.
Το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών αποφάσισε να προχωρήσει στην 24ωρη απεργία λόγω της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου, «το οποίο παραδίδει στους δανειστές ενέχυρο ό,τι απέμεινε από τη δημόσια περιουσία και μαζί τις τελευταίες ελπίδες για μία ζωή με αξιοπρέπεια στους ανθρώπους του μόχθου», όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του.
Σε ανακοίνωσή της, η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ τονίζει ότι «το κλείσιμο της τρίτης αξιολόγησης φέρνει νέα σκληρά μέτρα, όπως η απελευθέρωση των πλειστηριασμών των λαϊκών κατοικιών, τον θεσμό της υποχρεωτικής διαμεσολάβησης για ατομικές και συλλογικές εργατικές διαφορές και την απαγόρευση της συνδικαλιστικής δράσης με την απαράδεκτη τροπολογία για περιορισμό του δικαιώματος στην απεργία» και καλεί τους εργαζομένους να συμμετάσχουν δυναμικά στις πορείες διαμαρτυρίας που θα οργανωθούν.
24ωρη απεργία από τα μεσάνυχτα απόψε αποφάσισε η ΠΝΟ, με αποτέλεσμα αύριο τα πλοία να μείνουν δεμένα στα λιμάνια.
Σε 24 απεργία κατεβαίνουν αύριο και οι νοσοκομειακοί ιατροί, με αποτέλεσμα τα δημόσια νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας να λειτουργήσουν με προσωπικό ασφαλείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: