Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

ΤΟΜΑΣ ΒΑ'Ι'ΖΕΡ : ΕΛΑΦΡΥΝΣΗ ΧΡΕΟΥΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΕΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ....ΜΕ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ !!!

Ελάφρυνση του χρέους αλλά με επιπλέον υποχρεώσεις της Αθήνας έναντι των δανειστών και όχι καθαρή έξοδο, όπως ελπίζει η ελληνική πλευρά, βλέπει μετά τον Αύγουστο του 2018 ο απερχόμενος επικεφαλής του EuroWorkingGroup Τόμας Βίζερ. «Εάν υπάρξει περαιτέρω ελάφρυνση του χρέους μετά το τέλος του προγράμματος, τότε λογικό είναι να επιτευχθεί κάποια περαιτέρω συμφωνία», λέει χαρακτηριστικά υπενθυμίζοντας ότι οι χώρες που έχουν περάσει από μνημόνια έχουν διαφορετική σχέση με τους εταίρους. Σύμφωνα με τους κανόνες οι οποίοι εφαρμόζονται στην Ιρλανδία, την Ισπανία, την Πορτογαλία και την Κύπρο – σύντομα και στην Ελλάδα –, η χώρα θα είναι κάτω από μια ενισχυμένη εποπτεία μέχρις ότου το 75% των δανείων επιστραφεί – κάτι που τοποθετείται χρονικά με τα σημερινά δεδομένα γύρω στο 2060! Η Ελλάδα εμφάνισε ένα πρωτογενές πλεόνασμα ρεκόρ (3,9% του ΑΕΠ ή 6,9 δις €) για μία υπερχρεωμένη χώρα με χρεοκοπημένες τράπεζες, με μηδενικές επενδύσεις, με μείωση του πληθυσμού της και γενικότερα με θλιβερά οικονομικά μεγέθη – δίνοντας ανόητα την ευκαιρία στον Β. Σό'ι'μπλε να ισχυρισθεί πως δεν υπάρχει ανάγκη διαγραφής χρέους. H Ελλάδα θα αναπτυχθεί μεν, αφού οι νέοι ιδιοκτήτες της θα θελήσουν να κάνουν κερδοφόρες τις επενδύσεις τους, αλλά χωρίς καμία ωφέλεια για την πλειοψηφία των Ελλήνων – οι οποίοι θα παραμείνουν σκλάβοι χρέους στο διηνεκές και εργαζόμενοι χαμηλού κόστους στην αποικία. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ:

Σας Καλούμε Στα Βαφτίσια της κορούλας μας της Μικρής μας Μακεδονίας στον Ιερί Ναό Του Κολαστηρίου.
Ο Νονός κύριος ΝΑΤΟ Αντεροβγάλτης και η Κουμπάρα Ενωμένη Ενωση Ελονοσίας (ΕΕ).
Η Δεξίωση μετά θα γίνει στο Καφενείο "Η ΕΛΛΑΣ" (δίπλα από το Νεκροταφείο Της Αναστάσεως)



ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ!!!

ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ''ΕΘΝΑΡΧΗ'' ΚΩΝ/ΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1959 ΤΟ ΟΝΟΜΑ ''ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ'' !!!



(και το ΔΙΚΟ ΜΑΣ ταπεινό Σχόλιο ακολουθεί)

Πάντοτε Τα Ιστορικά Στοιχεία Είναι Υπέροχα αλλά μας ΔΕΙΧΝΟΥΝ και κάτι Άλλο Εξίσου Σοβαρό και Συνάμα Τροχιοδεικτηκό! Μπράβο Στο Ιστορικό Στοιχείο που βιάζεται από την Ναφθαλίνη!

1. Και όταν ο Σερβοκροάτης Τίτο "έδεινε" το όνομα "Μεκεδονία" στην επαρχία Του το 1945 οι "Εθνικόφρονες" Αντί να ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ "Εθνικοφρονικά" ... ΕΣΦΑΖΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΓΛΕΖΟΥΣ (οι Βρετανικές Δυνάμεις Κατοχής στην Χώρα μας έφταναν μέχρι και 70.000 διότι θέλαν ΤΑ "Ιταλικά" ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ!!!)!

2. Και όταν η Επαρχία του Τίτο καθιερώθειηκε και στους "Φίλους" Συμμάχους μας στα Χρόνια του "Ψυχρού Πολέμου" την Δεκαετία του 50 οι "Εθνικόφρονες" μαζί με Τους Αποικιοκράτες Αγγλοαμερικάνους Συνέχιζαν της Εκτελέσεις της Εξορίες χιλιάδων Ελλήνων ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ!!!

3. Και όταν όταν όταν όταν ο Ελληνικός Στρατός (υπό ξένας Διαταγάς=Ιδού ο Στρατός Σας κύριε Πρόεδρε!) στελνώταν στην ... Κορέα (που φάγαν τα Μούτρα Τους) οι "Εθνικόφρονες" Συνέχιζαν τον "Ιστορικό" Τους ρόλο Του Εφιάλτη! Ουδείς μιλούσε Από Δαύτους για την "Επαρχία" του Τίτο! ΟΥΤΕ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ και το ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ!!!

4. Και όταν Εγκαθρίζησαν οι Αμερικανοί την Φασιστική "Εθνικοφρονική" Χούντα το 1967 στην Χώρα μας κανείς δεν μίλησε για την "Επαρχία" Μακεδονία Του Τίτο! Μίλησε η Αμερικάνικη Χούντα των Ταγματασφαλιτών για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;;;

5. Και ΌΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ο ... "Εθνάρχης" είτανε Μέτοχος Της Πολιτικής Εθνικής Πολιτιστικής Ιστορικής Προδοσίας!!! Τόσο στο Όνομα "Μακεδονία" όσο και Στην Κύπρο!!! (σταγόνες δημιουργίας δακρύων έχουν όλοι οι ηθοποιοί!).

6. Εμείς θεωρούμε ΕΚ ΤΩΝ Πραγμάτων ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι η Χώρα Μας ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΙΚΙΑ και οι "Πολιτικές Εξουσιαστικές Δομές/Θεσμοί και Στρουκτούρες" ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΜΙΑΣ ΞΕΝΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ μιας ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ- ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ/ΤΩΡΑ!!! Το βλέπουμε σε ΌΛΑ ακόμη και ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ (καλιτεχνικά λέγεται Μετανάστευση! Κακούργα Μετανάστευση κακούργα Ξενιτιά/Καζαντζίδης- Φεγγάρι μάγια μου έκανες/Μπιθικώτσης).

7. ΟΡΘΑ ΚΟΦΤΑ: ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΡΟΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΤΙΤΟ (Είναι Ελληνική Λέξη από την Μυθολογία Ακόμη) ΟΥΤΕ ΣΤΑ ... ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ!!!