Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2018

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ....''ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΣΤΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ'' ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΟΣΗΣ !!!

Απαντώντας σε ερώτηση κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου σχετικά με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, ο επίτροπος Μοσκοβισί διευκρίνισε ότι δεν απαιτείται η λήψη κανενός πρόσθετου μέτρου και ότι οι Βρυξέλλες «αναμένουν πως από την 21η Φεβρουαρίου όλοι οι πλειστηριασμοί θα πρέπει να γίνονται ηλεκτρονικά».
«Η παγίωση του συστήματος των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών είναι εκ των ων ουκ άνευ για την εκταμίευση της δεύτερης υποδόσης ύψους ενός δισ. ευρώ», ανέφερε ο Μοσκοβισί, παρουσιάζοντας σαν δέλεαρ για τη λεηλασία της λαϊκών κατοικιών, τη δόση των δανειστών.

Ο ίδιος μάλιστα κυνικά πρόσθεσε, δε, ότι δεν υπάρχει ¨καμία διστακτικότητα» και ότι επί της ουσίας οι θεσμοί θα παρακολουθήσουν την αποτελεσματική λειτουργία του νέου συστήματος.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, χέρι – χέρι με τους τραπεζίτες και με τις παραινέσεις των αξιωματούχων της ευρωζώνης, ετοιμάζεται να υλοποιήσει το μεγαλύτερο μεταπολεμικό πλιάτσικο στη χώρα. 
Μέσα στους επόμενους μήνες χιλιάδες κατοικίες αλλά και μικρές επιχειρήσεις, αναμένεται να βγούν σε ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς ακόμα και για χρέη 500 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: