Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

ΑΙΓΙΟ : ΧΕΡΙ - ΧΕΡΙ Ο ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ ΛΕΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ !!!

Με την έντονη παρουσία της Χρυσής Αυγής έγινε το πρωί της Κυριακής στη πλατεία Φανερωμένης στο Αίγιο, το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία που διοργάνωσε ο Μητροπολίτης Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιος.
Στη συγκέντρωση συμμετείχαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Παναγιώταρος και Λαγός, όπως και ο πρώην βουλευτής Αχαΐας Αρβανίτης και μέλη οργανώσεων προσκείμενων στη ΧΑ. Μήνυμα κατά της....επιχειρούμενης ''προδοσίας'' για το Μακεδονικό έστειλε ο...''εθνικός'' Ιεράρχης Αμβρόσιος μέσω του προσωπικού του ιστολογίου: 
Το ζήτημα της αναγνωρίσεως του Κράτους των Σκοπίων είναι σε εξέλιξη. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις και όλα τα σχετικά.Φαίνεται όμως, ότι η Κυβέρνηση Τσίπρα οδηγεί τα  βήματά της κατά τρόπο εγκληματικά βάναυσο για την φιλτάτη μας Πατρίδα. Ετοιμάζεται να αναγνωρίσει ένα όνομα παράγωγο της Μακεδονίας! «Δίνουμε το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στα Σκόπια».

Τώρα, που η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έχει προχωρήσει ένα βήμα μπροστά και ξεπουλάει ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ήτοι την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ μας, την Θράκη μας, τα σπίτια μας αντί πινακίου φακής, τα λιμάνια
μας, τα αεροδρόμιά μας, τα ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ της Φυλής μας, είναι καιρός να ξυπνήσουμε από τον λήθαργο και να συνέλθουμε!

Έλληνες Αδελφοί, η Ελλάδα μας χάνεται! Τελειώνει! Προσωπικά προτιμώ να με αποκαλείτε φασίστα, όχι όμως κατσαπλιά! Ούτε συμμορίτη! Ούτε άθεο και Αριστερό, ούτε αντάρτη και προδότη! Κάλλιο φασίστα, παρά κατσαπλιά! Αυτός λοιπόν ο πωρωμένος φασίστας, ένας αρχιρασοφόρος πιο μαύρος από τα ράσα του, δεν χάνει ευκαιρία να μας δηλώνει με λόγια και πράξεις την "λατρεία" του στην ναζιστική συμμορία - κόμμα του Μιχαλολιάκου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: