Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΖΟΥΡΑΡΗ ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥ....ΣΕ ΣΩΒΡΑΚΟΦΑΝΕΛΕΣ !!! [ video ]

Στο στόχαστρο σκληρής κριτικής βρίσκεται ο υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις μετά τα χυδαία σχόλια που έκανε σε ραδιοσταθμό της Θεσσαλονίκης και αφορούσαν τον Ολυμπιακό και τον Άρη. Ο γνωστός για τα «παοκτσίδικα» αισθήματά του βουλευτής των ΑΝ.ΕΛΛ., έχει ήδη υποβάλει την παραίτησή του προς τον πρωθυπουργό. Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι έχει στείλει επιστολή προς τον πρωθυπουργό, ενώ πρόσθεσε ότι ενημέρωσε τον Πάνο Καμμένο. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ζήτησε από τον βουλευτή να την ανακαλέσει, αλλά ο δεύτερος είπε ότι δεν την ανακαλεί. Σημειώνεται ότι ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υφυπουργός Παιδείας μίλησε πρόσφατα στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95.5 και σε κάποιο σημείο της συνέντευξης... ξέφυγε εντελώς και ανέφερε σαν σύνθημα «Βουντού, βουντού, βουντού και μια καρφίτσα μαύρη, στο κατώτερο τμήμα του στεατοπυγικού μου υποσυστήματος καθίσανε 10.000 γαύροι...». Βέβαια, ο, γνωστός για τις προκλητικές του εκφράσεις βουλευτής, δεν έμεινε εκεί και επιτέθηκε και στην ομάδα του Άρη δηλώνοντας «Ποιος τον γ@@@@ι τον Άρη».
Όπως ήταν αναμενόμενο οι δηλώσεις του προκάλεσαν σάλο και αντιδράσεις από τον πολιτικό και τον αθλητικό κόσμο.             Με αφορμή τις ανοησίες που είπε ο Κώστας Ζουράρις αλλά και τις ανόητες «πολεμικές» αντιδράσεις, επίκαιρο παρά ποτέ το ρεφρέν του Τζιμάκου: Ολο το έθνος προσκυνά σώβρακα και φανέλες.    

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Ζουρνάς ο Ζουράρης μας δείχνει και πως σκέφτονται οι "Πολιτικοί" για Τον Λαό! Μόνο που δεν βγαίνουν "Εξω" Αυτές οι εκφράσεις!

Διότι πως μιλούν μεταξύ Τους οι "Πολιτικοί" που ψηφίζουν για την Οικονομική Φτώχεια Του Λαού;;; ... σαν τον Ζουράρη! .. "... ποιός γ@@@ει τον Λαό!" ... "... στον π@@@ο μας!"

Διαμέσου Ζουράρη βλέπουμε επιπλέον και ξανά ότι η Χώρα δεν έχει ούτε Πολιτικούς ούτε Επιστήμονες ούτε Φιλόσοφους.... Τίποτα!! Μάλιστα όχι μόνο στον Κοινωνικοοικονομικό Τομέα Αλλά και στον Εθνικοκρατικό Επίπεδο (βλ. που συζητούν -άκουσον άκουσον- για το όνομα ..... "Μακεδονία" και δεν ντρέπονται!!!)!!!

Ανώνυμος είπε...

Η Υπόθεση με τον .... Υφυπουργό "Παιδείας" είναι ακόμη πιο Αισχρό και Ανθελληνικό!
Και έρχονται "ΑΥΤΟΙ" ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΥΝ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"!!!!!

ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΤΟΝ "ΑΡΗ" ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.... ΩΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ!!!!

(παρακαλώ ακούστε το φωνητικό της συνέντευξης!!)

Υπουργός Αποκαλεί στην ερώτηση "πως λέγεται στα βουλγαρικά" απαντά "Ποιός γ@@@ τον ΑΡΗ"!!!

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ e-ΜΜΕ ΑΥΤΟ;;;;;;;;;;;;;;