Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ....''ΧΑΜΑΙΛΕΟΝΤΑΣ'' !!! [ video ]

Ο Άδωνης Γεωργιάδης δίνει για μια ακόμη φορά τα διαπιστευτήριά του αποδεικνύοντας ότι δεν έχει καθόλου τυχαία τον τίτλο του πρωταθλητή της κωλοτούμπας και της κολακείας.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ - θα θυμάστε ίσως πως εξύβριζε τον Αντώνη Σαμαρά προ ετών - σήμερα αποφάσισε να του ευχηθεί μέσω twitter, γράφοντας: «Χρόνια Πολλά στον καλύτερο Πρωθυπουργό από το 2010, που μπήκαμε στο Μνημόνιο, τον οποίο εάν δεν τον είχαν ρίξει, θα είχαμε βγει στις Αγορές από τον Μάρτιο του 2015, Αντώνη Σαμαρά. Χρόνια Πολλά Πρόεδρε!».
Τώρα, γιατί ο Άδωνης Γεωργιάδης επιτίθετο από τις εκπομπές επί πολλά χρόνια στον «καλύτερο Πρωθυπουργό», δεν το γνωρίζουμε. Θυμόμαστε πάντως να τον κατηγορεί ακόμη και για το γεγονός ότι υπέγραψε κάποτε νόμο με τον οποίο «μας απαγόρευε να χρησιμοποιούμε τη λέξη ‘’συμμοριτοπόλεμος’’ και μας ανάγκασε να λέμε ''εμφύλιος''».
Ποιος ξέρει τι να άλλαξε; Ίσως το γεγονός ότι χάρη στον Σαμαρά, ο Γεωργιάδης όχι απλώς επιβίωσε πολιτικά μετά το πέρασμά του από τον ΛΑ.ΟΣ του Καρατζαφέρη, αλλά έφτασε σήμερα να διαμορφώνει την ατζέντα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: