Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΣΕ ΤΣΙΠΡΑ....ΜΑ ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΑΛΑΚΑΣ !!! [ video ]

Νέες λεπτομέρειες έδωσε ο Γιάνης Βαρουφάκης για όσα έγιναν όταν ήταν ακόμη υπουργός Οικονομικών το α’ εξάμηνο, αναφερόμενος στη στάση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τον νυν υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο.
Ο Γιάνης Βαρουφάκης επανέλαβε την άποψη ότι ο πρωθυπουργός δεν ήθελε να κερδίσει το δημοψήφισμα λέγοντας στα Παραπολιτικά FM ότι «ο Τσίπρας δεν ήθελε με τίποτα να φτάσουμε το 51% πόσο μαλλον το 61.3% », συμπληρώνοντας ότι τα πρόσωπα όλων στο Μαξίμου ήταν θλιμμένα όταν τους δόθηκαν τα πρώτα αποτελέσματα.

Επιπλέον, αναφέρθηκε σε ένα τετ-α-τετ που είχε με τον με τον Αλέξη Τσίπρα όταν έμαθε ότι ο πρωθυπουργός είχε συναινέσει σε πρωτογενή πλεονάσματα 3,5% χωρίς να συμβουλευτεί τον ίδιο.
«Του είπα είσαι εντελώς ''ηλίθιος''; Εσένα τι σου έδωσαν ως αντάλλαγμα; Και μου απάντησε: Α, έκανα βλακεία; Εντάξει, θα το πάρουμε πίσω» και στη συνέχεια πρόσθεσε ότι στην πραγματικότητα τον αποκάλεσε ''μαλάκα'' και όχι ''ηλίθιο''.
Αργότερα, μίλησε για τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, υποστηρίζοντας ότι «πλέον δεν μπορώ να τον αναγνωρίσω. Ο Ευκλείδης έγινε yes man στις 6 Ιουλίου, μέχρι τότε δεν ήταν. Με την περίπτωση του Ευκλείδη πονάω γιατί είδα αυτή τη μεταλλάγη. Δεν θα υποστηρίξω ποτέ όσα είπε ο Ευκλείδης μετά τις 6 Ιουλίου».

Σκληρή κριτική άσκησε και στον Γιώργο Χουλιαράκη, τον οποίο χαρακτήρισε «εντολοδόχο». «Είναι ξεκάθαρο αυτό. Δεν δούλευε για μένα ούτε για το υπουργείο μου», πρόσθεσε.
Αναφερόμενος στο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, τόνισε ότι «άξιζε λιγότερο από το χαρτί που γράφτηκε. Έφριξα και όχι γιατί οι στόχοι ήταν κακοί αλλά γιατί τα μέσα με τα οποία α επιτυγχάνονταν οι στόχοι είχαν μικρότερη αξία από το χαρτί πάνω στο οποίο είχαν γραφτεί». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: