Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

+ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ....ΦΥΓΕΕΕ !!!

H απόφαση της Καρναβαλικής Επιτροπής να  βάλει τα πληρώματα που συμμετείχαν στον ''+πληρωματικό κρυμμένο θησαυρό'' να παρελάσουν σε πιό πίσω θέσεις, σε σύγκριση με  αυτές που είχαν τα προηγούμενα χρόνια άνοιξε τον ασκό του Αιόλου. Μέλη από αυτά τα πληρώματα κάνουν λόγο για καθαρά εκδικητική απόφαση της Επιτροπής.

Από την πρώτη ανάγνωση της σειράς εμφάνισης, όπως αναφέρουν άνθρωποι του ''+συμπληρωματικού κρυμμένου θησαυρού'',
όλα τα πληρώματα που συμμετείχαν στη δράση, θα παρελάσουν σε πιο πίσω θέσεις σε σχέση με πέρσι. Τι πιό δίκαιο.
Δέν φτάνει δηλαδή που οι ίδιοι με δική τους υπαιτιότητα δεν συμμετείχαν σε δράσεις του κρυμμένου θησαυρού σε ένα καρναβάλι που διοργανωτής είναι ο Δήμος Πατρέων, δεν φτάνει που προσπάθησαν να κάνουν ένα ''καρναβάλι'' μέσα στο καρναβάλι του Δήμου Πατρέων, είχαν και την απαίτηση - κατά την γνώμη τους - να παρελάσουν και στις πρώτες θέσεις στη σειρά παρέλασης, σε μία διοργάνωση που ο διοργανωτής ήταν είναι και θα είναι ο Δήμος Πατρέων. Είναι δηλαδή σαν κάποιος τα προηγουμενα χρόνια να συμμετείχε σε μία έκθεση ας πούμε στην ''HORECA'' να μήν συμμετέχει φέτος, να κάνει μία παράλληλη έκθεση σε παρακείμενο χώρο πού ανήκει στη ''HORECA'', και να έχει και την απαίτηση τα ΜΜΕ να προβάλλουν πρώτη την δική του έκθεση. Κι όλα αυτά γιατί ο κακός δήμος υποβαθμίζει το καρναβάλι ( χωρίς ούτε ένα ευρώ από την κεντρική κυβέρνηση ), ο κακός δήμος πολιτικοποιεί το καρναβάλι, ( λές και το Πατρινό καρναβάλι ήταν ποτέ απολιτικοποίητο ) ο κακός δήμος δεν διεθνοποιεί το καρναβάλι ( όπως ευαγγελίζονται τελευταίως κάτι όψιμοι ''ΣΩΤΗΡΕΣ'' της πόλης που είναι μόνο για τα....καρναβάλια.)
Οι ίδιοι κύκλοι άλλωστε δεν είναι που στην αρχή της θητείας αυτής της δημοτικής αρχής διέδιδαν ότι ο νέος δήμαρχος Κώστας Πελετίδης θα καταργήσει το καρναβάλι ;;; Κάποιοι από τους αρχηγούς των γκρούπ - κακά τα ψέματα - διεκδικούν να αναλάβουν για λογαριασμό του Δήμου (!) την αναζήτηση χορηγών, εξέλιξη που θα οδηγήσει ο κρυμμένος θησαυρός να γίνεται με...."οικονομικές ενισχύσεις" εκτός Δήμου με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Μελημά τους έμεσα ή άμεσα είναι να βάλουν στο κόλπο και χορηγούς στα group για να έχουν το κάτι τις τους και οι αρχηγοί.
Κάποιος από τους παλαιότερους θα πρέπει να τους ενημερώσει για την παρόμοια ''ανταρσία'' των ''ΑΘΑΝΑΤΩΝ'' πού τελικά αποδείχτηκε ότι δεν ήταν και τόσο....''ΑΘΑΝΑΤΟΙ''. Και αφού έως τώρα πολλοί από αυτούς ήταν βασικοί πρωταγωνιστές στο Πατρινό καρναβάλι δεν καταλαβαίνω για ποιό λόγο θέλουν να γίνουν....''+ΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ'' δηλαδή τσόντες. Εκτός βέβαια αν....''ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ''. +ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ....ΦΥΓΕΕΕΕ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: