Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

ΕΓΓΡΑΦΟ ΒΟΜΒΑ....ΚΑΙΕΙ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ !!!

Έγγραφο προγραμματισμού δραστηριοτήτων για το 2012, στο οποίο η Novartis καταγράφει δράσεις τις οποίες θα χορηγούσε και στο οποίο αναφέρεται μεταξύ άλλων και το όνομα του Ευάγγελου Βενιζέλου περιλαμβάνεται στο υλικό που είχε κατασχεθεί πριν από ένα χρόνο στα γραφεία της φαρμακευτικής στην Μεταμόρφωση με εντολή των εισαγγελέων της Διαφθοράς.
Στο έγγραφο, το οποίο φέρνει στην δημοσιότητα η εφημερίδα «Κυριακάτικη Δημοκρατία» υπάρχει και μια ξεχωριστή κατηγορία που αναφέρεται σε υπουργεία, ενώ, σε παρενθέσεις δίπλα στις δράσεις αναγράφονται ονόματα πολιτικών, μεταξύ αυτών και του Ευάγγελου Βενιζέλου, υπουργού Οικονομικών και αντιπροέδρου της κυβέρνησης μέχρι το 2012. Το όνομα του Ευ. Βενιζέλου βρίσκεται μαζί με αυτό του Ηλία Πλασκοβίτη, γενικού γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών το 2012.
Μεταξύ άλλων ονομάτων που αναφέρονται στο έγγραφο είναι, σύμφωνα με το δημοσίευμα, και εκείνα των Ν. Πολύζου και Αντ. Δημόπουλου, γενικών γραμματέων στο υπουργείο Υγείας, της Ζ. Δέδε, προέδρου της Επιτροπής Τιμολόγησης Φαρμάκων, της Ν. Μαλλιώρη, προέδρου του ΟΚΑΝΑ, της Αθ. Δρέττα, γενικής γραμματέα Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Γ. Κουτρουμάνη, υπουργού Εργασίας.
Σε παρένθεση υπάρχει και το όνομα «Tountas». Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο καθηγητής Ιατρικής, Γιάννης Τούντας, διετέλεσε πρόεδρος του ΕΟΦ από το 2010 έως τις αρχές του 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια: