Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

ΑΛΛΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΑΛΛΟ....ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ !!!

Μεγαλούργησε και σήμερα η αστική «δικαιοσύνη» τους. Ο Γεωργιάδης, σύμφωνα με τις καταγγελίες και στοιχεία της έρευνας που έγινε το 2011 στη Μολδαβία, είχε επιδοθεί σε πολύ σκληρό σεξ με αγόρια ηλικίας έως 16 ετών.
Κι ενώ παγιδεύτηκε με κάμερες στο σπίτι του στο Κισινάου, στις 30 Νοεμβρίου 2011 και συνελήφθη από αστυνομικούς, τελικά αφέθηκε ελεύθερος, επιδεικνύοντας το διπλωματικό του διαβατήριο, καθώς εκείνο το διάστημα υπηρετούσε σε υπηρεσίες του ΟΗΕ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ταυτόχρονα εκτελούσε χρέη συμβούλου του υπουργού Οικονομικών της Μολδαβίας.Τελικά σήμερα η υπόθεση οδηγήθηκε στο ακροατήριο για εκδίκαση. Η δικαστική έδρα όμως ανέβαλε επ’ αόριστο την εκδίκαση της υπόθεσης γιατί απουσίαζε η πλειοψηφία των μαρτύρων και οι εισαγγελικές Αρχές θα πρέπει να ξαναστείλουν από την αρχή τις κλίσεις στους αλλοδαπούς μάρτυρες κατηγορίας.
Και το εξωφρενικό - δεν ξέρουμε πώς διαφορετικά να το χαρακτηρίσουμε - είναι ότι οι δικαστές απαιτούν τα παιδιά που έπεσαν θύματα παιδεραστίας από τον Ν. Γεωργιάδη να ρθουν στην Ελλάδα με δικά τους έξοδα για να περιγράψουν στην δικαστική αίθουσα τα εγκλήματα που υπέστησαν από το νεοδημοκρατικό στέλεχος!
Και μιλάμε για παιδιά - το ένα απ’ αυτά ήταν ανήλικο όταν βιαζόταν - που ζούσαν μέσα σε οικοτροφεία και στην απόλυτη φτώχεια !!!
Την δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης του Ν. Γεωργιάδη, όπου παρακολουθήσαμε ακόμα μια φορά την αστική δικαιοσύνη να μεγαλουργεί, την σχολιάσαμε χτες.
Σήμερα θεωρούμε σκόπιμο να παραθέσουμε το κείμενο που υπάρχει στην ιστοσελίδα του Κώστα Βαξεβάνη χωρίς να προσδοκούμε φυσικά να πάρουμε κάποια απάντηση από τον Κ. Μητσοτάκη.Τότε είχαμε συγκάλυψη. Τώρα έχουμε στήριξη από τον αρχηγό της Ν.Δ σε ένα πρώην στέλεχος του κόμματος του, τον Νίκο Γεωργιάδη (που παραμένει κρυφός σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη).

Δεν υπάρχουν σχόλια: