Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

ΧΩΡΙΖΕΙ Η ΣΑΡΑ ΤΖΕΣΙΚΑ ΠΑΡΚΕΡ. ΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΝΕΟΣ ΕΡΩΤΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ....ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ !!!

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ χωρίζει! Η δημοφιλής ηθοποιός παίρνει στην πραγματική της ζωή διαζύγιο, από τον επί 19 χρόνια σύζυγό της, Μάθιου Μπρόντερικ, προκειμένου να έρθει στην Ελλάδα για να ζήσει τον μεγάλο έρωτα της ζωής της.
Θα δούμε πλέον τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στο ρόλο της ερωμένης του Έλληνα Πρωθυπουργού, αφού έλαβε την αφορμή και αποφάσισε να ζητήσει διαζύγιο, όταν έμαθε ότι άντρας της την έχει απατήσει. Η Σάρα ύστερα από δέκα χρόνια γάμου και δύο παιδιά συνειδητοποιεί ότι θα πρέπει να επανεξετάσει τις αποφάσεις της και να επανακαθορίσει τη ζωή της. Στο πλευρό της θα σταθούν οι φίλες της Μόλι Σάνον και η Τάλια Μπάλσαμ.
Η θριαμβευτική είσοδος της 51χρονης ηθοποιού στη μικρή μας χώρα θα ανακοινωθεί μέσα από το τηλεοπτικό δίκτυο ''Patrinaki'', στις 19 Μαρτίου, όπως ήδη έχει κυκλοφορήσει ότι θα είναι και η ημέρα που η μεταφορική ''ΜΠΑΡΜΠΑ ΜΗΤΣΟΣ'' θα φέρει την οικοσκευή της στην Ελλάδα.
Τον ρόλο του άπιστου πρώην συζύγου θα πάρει πλέον ο δικός μας Αλέκσης κι όλα δείχνουν πως αυτή τη φορά θα δούμε την αγαπημένη του Σάρα να πρωταγωνιστεί σε μία ιστορία αντίθετη από αυτήν που την γνωρίσαμε μέσα από το «Sex and the City».

Δεν υπάρχουν σχόλια: