Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

ΠΑΤΡΑ : ΣΕ ΚΟΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ - ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΠΕΛΕΤΙΔΗ....Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ !!!

Σκληρή απάντηση στις 5 παρατάξεις που αποχώρησαν από το Συμβούλιο έδωσε με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης.
Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
«Γνωρίζουμε τη σφοδρή επιθυμία των ηγεσιών των παρατάξεων των ΣΥΡΙΖΑ - Νέας Δημοκρατίας - ΠΑΣΟΚ και άλλων κέντρων να απαλλαγούν από τη Δημοτική Αρχή. Αλήθεια, είναι τυχαίο ότι αποχώρησαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με πρώτο θέμα  τη δημιουργία λαϊκού εστιατορίου στα Ζαρουχλέικα; Είναι τυχαίο που «έκαναν την πάπια» σήμερα που ο Δήμαρχος Πατρέων, κλήθηκε σε απολογία από υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών, επειδή έκανε αυτό που έπρεπε στην οδό Ποσειδώνος στο Ρίο;
Ας δώσει την απάντηση ο Πατραϊκός λαός.

Μέχρι τις εκλογές, συντονισμένα, προσχεδιασμένα, με σόου θα προσπαθούν να κάνουν το άσπρο-μαύρο.
Ο πατραϊκός λαός δεν βυζαίνει το δάχτυλο, έζησε τα έργα και τις ημέρες των προηγούμενων δημοτικών αρχών. Μπορεί να βγάλει συμπεράσματα. Με το ψέμα και το θέατρο προσπαθούν να αμαυρώσουν την εικόνα της Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου.
Έχουν σχέδιο, τους ενώνει ο κοινός στόχος και η υπεράσπιση της αντιλαϊκής πολιτικής των κομμάτων που στηρίζουν.»            Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα αποχώρησαν απο την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου πέντε δημοτικές παρατάξεις βάλλοντας κατά του Δημάρχου Κώστα Πελετίδη. Οι αποχωρήσαντες σε κοινή τους ανακοίνωση κατηγορούν τον δήμαρχο για άκρατο λαικισμό και προσωπικές επιθέσεις.
ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΠΟΛΗ
  • ΡΑΠ
  • ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ
  • ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ
  • ΠΑΤΡΑ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΗ

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Εμείς εδώ στη Θεσσαλονίκη θα θέλαμε πάρα πολύ να είχαμε έναν τέτοιο δήμαρχο.
Μια δημοτική αρχή που πραγματικά θα έβαζε μπροστά τις λαϊκές ανάγκες και τα προβλήματα που αντιμετωπιζει κάθε λαϊκή οικογένεια.
Μακάρι όλοι οι δήμαρχοι να ήταν σαν τον κ. Πελετίδη !!!!!