Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΣΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ !!!

Ο 60χρονος χρυσαυγίτης κρίθηκε ένοχος ομόφωνα από το δικαστήριο το οποίο του επέβαλε την ποινή ισόβιας κάθειρξης. Παρά την πρόταση του εισαγγελέα ο οποίος εισηγήθηκε ευνοϊκότερη μεταχείριση ζητώντας την μετατροπή της κατηγορίας της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε θανατηφόρα σωματική βλάβη, το δικαστήριο δεν του αναγνώρισε ελαφρυντικά, σύμφωνα με το ΑΠΕ.
Ο δράστης καταδίωξε και πυροβόλησε τον ιδιοκτήτη γυμναστηρίου, Πρόδρομο Μαρκόπουλο, έπειτα από διαπληκτισμό που είχαν οι δύο άντρες.
Σύμφωνα με την απολογία του ο δράστης ισχυρίζεται ότι ο γυμναστής τον χτύπησε πρώτος με ένα σιδερένιο σωλήνα και ότι αυτός πυροβόλησε στον αέρα υπό καθεστώς φόβου για την ζωή του. Δεδομένου του περιστατικού το δικαστήριο επέβαλε στον χρυσαυγίτη επιπλέον ποινή 15 μηνών για παράνομη οπλοχρησία.
Σύμφωνα με πληροφορίες του documentonews.gr, οι συγγενείς του θύματος κάνουν λόγο για εν ψυχρώ δολοφονία. Σε κατάθεση της πελάτισσα του γυμναστηρίου ανέφερε ότι «τον σημάδεψε και τον πυροβόλησε» ενώ σύμφωνα με την ίδια ο δράστης παρενοχλούσε συχνά τις πελάτισσες του γυμναστηρίου με αποτέλεσμα οι άντρες να καυγαδίζουν.
«Ήταν εριστικός εγώ δεν ήθελα επαφή μαζί του. Τον φοβόμουν. Είχα καταλάβει ότι ήταν ο φόβος και ο τρόμος. Με είχε προσεγγίσει πολλές φορές και μου έλεγε έλα να βγούμε έξω κουκλάρα μου. Είχε απλώσει τα χέρια του επάνω μου. Από ότι άκουγα το έκανε και σε άλλες» ανέφερε σε κατάθεση της η πελάτισσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: