Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Η ΡΩΣΙΑ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΓΙΑ TON ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΑΜΑΣΚΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ SERGEI RUDSKOY !!!

Προκλήσεις με τη χρήση χημικών όπλων, που προετοιμάζουν Σύριοι αντάρτες και Αμερικανοί εκπαιδευτές, θα είναι πρόσχημα για την Ουάσινγκτον ώστε να χτυπήσουν στη Συρία, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο επικεφαλής της επιχειρησιακής διοίκησης του Ρωσικού Γενικού Επιτελείου Υποστράτηγος  Σεργκέι Rudskoy.
Σύμφωνα με τον Υποστράτηγο, η «dzhebhat an-Nusra» και «τα λευκά κράνη» προετοιμάζουν χημική επίθεση στις περιοχές των οικισμών του al-Gabit και του Kalb-Luza, που βρίσκεται 25 χιλιόμετρα από το Idlib.
Για τον σκοπό αυτό, 20 δοχεία χλωρίου παραδόθηκαν στην ζώνη αποκλιμάκωσης με το πρόσχημα ανθρωπιστικής συνοδείας από διάφορες ΜΚΟ δήλωσε ο Rudskoy.
Μαζί με αυτά, οι μαχητές παρέλαβαν πακέτα τσιγάρων για συγκάλυψη.

Σύμφωνα με το  Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας, μια ομάδα τρομοκρατών που πρόκειται να εκτελέσουν την επίθεση, εκπαιδεύτηκε από  Αμερικανούς στρατιωτικούς εκπαιδευτές.
Αυτές οι προκλήσεις, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Γενικού Επιτελείου, θα λάβουν ευρεία κάλυψη στα δυτικά μέσα ενημέρωσης για να δώσουν στην Ουάσινγκτον και στους συμμάχους της λόγο για επιθέσεις σε στρατιωτικούς στόχους στη Συρία.
Σύμφωνα με τον Rudskoy  ο Ρωσικός στρατός σημείωσε σημάδια προετοιμασίας για πιθανές επιθέσεις. Συγκεκριμένα, στο ανατολικό τμήμα της Μεσογείου, στον Περσικό Κόλπο και στην Ερυθρά Θάλασσα δημιουργήθηκαν οι ομάδες επιθέσεων  που φέρουν πυραύλους cruise.
Οι Πιθανές προκλήσεις με τη χρήση χημικών όπλων στη Συρία θα μπορούσαν να χρησιμεύσουν ως πρόσχημα για την έναρξη των επιθέσεων των Η.Π.Α. και αποσκοπούν στη διακοπή της ειρηνευτικής διαδικασίας, λέει το μέλος του Υπουργείου Άμυνας Ιγκόρ Κοροτσένκο.
"Είναι απόλυτη πρόκληση. Σε αυτό επέστησε την προσοχή ο Στρατηγός Rudskoy για άλλη μια φορά και επιβεβαιώνει  τις υπηρεσίες πληροφοριών ότι μια πρόκληση προετοιμάζεται''.
Σύμφωνα με τον ίδιο, τέτοιες προκλήσεις διεξάγονται σε συνδυασμό με την προετοιμασία των επιθέσεων  των ΗΠΑ στις κυβερνητικές δυνάμεις στη Συρία και στις υποδομές της χώρας και θέτουν την ειρηνευτική διαδικασία στη χώρα υπό εξέταση.
"Οι ΗΠΑ δεν ενδιαφέρονται για την παύση της ένοπλης σύγκρουσης στη χώρα αυτή, θέλουν να δουν τη Συρία κατακερματισμένη, αδύναμη, χωρισμένη σε ζώνες επιρροής και χωρίς τον Πρόεδρο Assad", - δήλωσε ο εμπειρογνώμονας.
Η Ουάσιγκτον, σύμφωνα με τον Κοροτσένκο, θα χρησιμοποιήσει οποιεσδήποτε προκλήσεις για την επίτευξη τέτοιων στόχων. Σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα, η επικείμενη επίθεση με χημικά όπλα είναι ένας ακόμη κρίκος στην καταστροφική Αμερικανική πολιτική στην περιοχή της Μέσης Ανατολής.
https://ria.ru/

Δεν υπάρχουν σχόλια: