Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018

ΧΡΥΣΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΞΕΒΛΑΧΕΜΑΤΟΣ....ΠΛΗΡΕΣ ΞΕΒΛΑΧΕΜΑ ΣΕ 13 ΒΗΜΑΤΑ !!!

Η λέξη ''βλάχος'' δεν είναι καθόλου υποτιμητική καθώς εκφράζει μια συγκεκριμένη κατηγορία ανθρώπων που απλά προτίμησαν τη ζωή στο χωριό.
Ο ''καράβλαχος'' όμως δηλώνει τον εκ γενετής βλάχο, που δεν μπορεί να συμβιβαστεί με την κατάστασή του και προσπαθεί με άχαρο τρόπο να γίνει κάτι άλλο, το οποίο ούτε και ο ίδιος δεν μπορεί να προσδιορίσει.
Κι επειδή το σωστό ξεβλάχεμα δεν έρχεται έτσι στο μπαμ, διάβασε ΠΡΩΤΑ ΕΔΩ τους βασικούς κανόνες για το σωστό....ξεβλάχεμα.
Για τσέκαρε.

1. "Αν την δεις να έρχεται από μακριά, σφύρα με τα δύο δάκτυλα και φώναξέ της «ΤΣΑΠΡΡΡ ΠΟΥ 'ΣΑΙ ΜΩΡΗ ΤΣΟΥΡΑΠΩ;». Πάντα πιάνει στις κατσίκες".
2. "Πήγαινέ την στο πιο ακριβό εστιατόριο των VIP και άφησέ την να σε κεράσει. Μην κάνεις κίνηση για να πληρώσεις και σου πάρει τον αέρα".
3. "Να της μιλάς γλυκά, ρομαντικά και για να σπάσει γρήγορα ο πάγος πες της κάποιες αναγνωριστικές ατάκες του στυλ "Τι βυζάρες είναι αυτές ΓΤΣΣ;", "Έμπαινα!" και "Πςς τι εξωφυλλάρα θα 'κανες στο Nitro μωρή κ#@$%#".

4. "Βρες ένα κοινό θέμα συζήτησης που να ενδιαφέρει ΜΟΝΟ ΕΣΕΝΑ και άρχισε να μιλάς ασταμάτητα. Μην ξεχάσεις να πεις για το μεγαλείο του Σωκράτη και του Λαλιώτη. Αν την δεις να βαριέται, στείλε αμέσως άφιλτρη ντικ πικ στην κολλητή της για να την κάνεις να ζηλέψει".

5. "Μην κάνεις κίνηση για φιλί στο πρώτο ραντεβού, βλάχε! Ε, καράβλαχε! Απλά τσίμπα της ελαφριά τον κ@#$. Αν δεις ότι και πάλι δεν ανταποκρίνεται ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΦΥΓΕ. Άσε μωρή Ντε Μποβουάρ που θα σε παρακαλέσουμε κιόλας".

6. "Αν η κουβέντα πάει στον τόπο γέννησής σου, μην σου ξεφύγει και πεις ότι είσαι βέρος Βολιώτης. Πες μούφες ότι η μάνα σου είναι από Νέα Υόρκη, ο πατέρας σου από Λος Άντζελες και απλά τους άρεσε το τσίπουρο του Βόλου, γι' αυτό και εγκαταστάθηκαν εκεί".
7. "Προτίμησε κάποιο t-shirt με V για να φαίνεται το χρυσό ρόλεξ, η χρυσή καδένα στο λαιμό και το τατουάζ με τον δράκο στο μπράτσο".
8. "Ξεκίνησε τα ανέκδοτα με τις ξανθιές και γέλα δυνατά ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ όσο μασάς. Μια γυναίκα πάντα εκτιμάει το καλό χιούμορ και τους ωραίους τρόπους". 
9. "Στη συνέχεια, πρότεινέ της να πάτε για ποτό σε κάποιο μπαράκι φίλου σου. Παίξτο ψαγμένος και παράγγειλε 2 Τζόνι κόλα με πάγο σε πλαστικό. Πιες κάνα δυο ποτά και μετά ρίξε "πιστόλι". 
10. "Πέτα random αγγλικές λέξεις που τις άκουσες στο ίντερνετ και ίσως να μην ξέρεις και τι σημαίνουν. Το' λιωσες το γκομενάκι μπαγασάκο".

11. "Η αντιγραφή μόνο καλύτερο μπορεί να σε κάνει. Αυτό να θυμάσαι. Σήμερα αντιγράφεις εμένα, αύριο κάποιον άλλον. Έτσι πάει η ζωή...".
12. "Α και πού 'σαι; Nα κάνεις duckface όταν σου μιλάει. Το 'χω κλέψει από μια Αμερικάνικη εκπομπή, πάντα πιάνει".
13. "Φόρα γυαλί καθρέφτη ακόμα και κι αν έξω είναι μεσάνυχτα. Αυτά γουστάρει η σημερινή νεολαία....

Δεν υπάρχουν σχόλια: