Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

ΕΤΣΙ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟΝ ''ΑΓΙΟ ΠΟΡΦΥΡΙΟ ΚΑΥΣΟΚΑΛΥΒΙΤΗ'' ΚΑΙ ΤΟΝ ''ΟΣΙΟ ΠΑ'Ι'ΣΙΟ''....ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ''ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ'' !!!

Απαντήσεις σε όλα όσα το τελευταίο διάστημα αναφέρονται στο όνομά του και σε παλαιότερες αναρτήσεις του έδωσε ο νέος πρόεδρος του Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού, Χριστόδουλος Πρωτοπαπάς. Ο Χ. Πρωτοπαπάς, δέχτηκε κριτική για παλαιότερο άρθρο του, στο οποίο αναφέρεται με θέρμη στον Άγιο Πορφύριο τον Καυσοκαλυβίτη, τον οποίο αποκαλεί «ο Σοφός Άγιος της Τεχνολογίας».
Όπως ο ίδιος ανέφερε «τον είχα γνωρίσει ως φοιτητής καθώς και τον Παίσιο. Όταν ζούσε ήταν ο Άγιος που ήθελε πάρα πολύ να ασχοληθεί με τεχνολογία αν και αγράμματος. Είχε φτιάξει μόνος του ραδιοφωνάκι! Ξεκίνησε από τα Καυσοκαλύβια του Αγίου Όρους. Δεν είμαι θρησκόληπτος ούτε ψεκασμένος, απαντά σε όλο αυτό το μπούλινγκ που έγινε. Έχω γυρίσει 40 χώρες. Πρώτη φορά έχω υποστεί τέτοιο μπούλινγκ επειδή είπα ή έγραψα υπέρ της θρησκείας. Ενώ συνεργάζομαι άψογα με Μουσουλμάνους, και Αραβες που σέβονται αυτόν που πιστεύει. Στην Ελλάδα γίνονται περίγελος όσοι πιστεύουν. Ο Άγιος Πορφύριος μιλούσε για το Ιντερνετ, το είχε προβλέψει. Ηταν ο άγιος που προέβλεπε και ζούσε την τεχνολογία».
Για την ανάρτησή που είχε κάνει στο παρελθόν ότι, «Η Ελλάδα και η Ρωμιωσύνη δεν πεθαίνει ποτέ κουφάλες ευρωπαίοι. Όταν εμείς κτίζαμε ναούς και γράφαμε κωμωδίες και τραγωδίες εσείς ζούσατε στις λάσπες, τρώγατε ωμό κρέας και μιλούσατε άπλυτοι με άναρθρες κραυγές. Ηλιοβασίλεμα από το Σούνιο», ο Χ. Πρωτοπαπάς, ανέφερε: «Το είχα γράψει πριν 2-3 χρόνια όταν η Ελλάδα πιεζόταν με τους Ευρωπαίους. Είχα πάει στο Σούνιο και μου ήρθε. Τότε όλοι έβριζαν, δεν ήμουν μόνος μου. Εκείνη την εποχή, το παίρνω πίσω και απολογούμαι. Γι αυτό και απενεργοποίησα FB. Κατακαημένε Αϊνστάιν, σ’ έφαγε λάχανο ο ''Άγιος Πορφύριος ο Καυσοκαλυβίτης'' !!!
Από χθές προσωπικά άρχισα να πιστεύω όχι μόνο στην ύπαρξη του ''Ελληνικού διαστημικού οργανισμού'', αλλά και στην αποστολή του πρώτου Έλληνα αστροναύτη στο διάστημα! Ο Έλληνας αστροναύτης πρέπει να είναι απαραίτητα ορθόδοξος Χριστιανός για να πιλοτάρει το Ελληνικό διαστημόπλοιο, το οποίο με τη χάρη του ''Αγίου Πορφύριου Καυσοκαλυβίτη'' θα ταξιδέψει σ’ άλλους γαλαξίες!
Ανυπομονούμε να δούμε εάν η ΕΛΔΟ υπό την προεδρία του θρησκευόμενου Χριστόδουλου Πρωτοπαππά
θα προγραμματίσει project για την απόδειξη της θεωρίας των flat earthers, ή για την διάψευση της θεωρίας του Big Bang.
Εάν ζούσε ο Αϊνστάιν θα ήταν περήφανος για τη διατύπωση της θεωρίας, όχι αυτή της σχετικότητας....αλλά εκείνης περί της απεραντοσύνης της ανθρώπινης βλακείας !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: