Τετάρτη, 11 Απριλίου 2018

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠ.ΕΞ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ. ''ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΝΑ ΠΛΗΤΤΟΥΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ'' !!!

«Οι έξυπνοι πύραυλοι, στους οποίους αναφέρθηκε νωρίτερα ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, μπορεί να καταστρέψουν όλα τα στοιχεία για τη χρήση χημικών όπλων στη Συρία», δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα.
«Πληροφορήθηκαν οι ειδικοί του ΟΑΧΟ (του Οργανισμού για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων) ότι τώρα έξυπνοι πύραυλοι θα καταστρέψουν όλα τα στοιχεία για τη χρήση χημικών όπλων στο πεδίο; Ή μήπως η όλη ιδέα είναι να καλύψουμε γρήγορα την πρόκληση με έξυπνους πυραύλους ώστε οι διεθνείς ειδικοί να μην έχουν τίποτα να εξετάσουν ως στοιχεία;» είπε η Ζαχάροβα.
Η εκπρόσωπος τόνισε πως «οι έξυπνοι πύραυλοι πρέπει να πλήττουν τρομοκράτες, όχι τη νόμιμη κυβέρνηση που πολεμά τη διεθνή τρομοκρατία στο έδαφός της επί πολλά χρόνια». «Ρωσία ετοιμάσου, οι πύραυλοί μας έρχονται, καινούργιοι, φοβεροί και “έξυπνοι”» διαμήνυσε νωρίτερα μέσω του Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: