Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

ΡΩΣΙΑ : ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΡΙΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Η ''ΧΗΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ'' ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΔΗΛΩΣΕ Ο Σ. ΛΑΒΡΟΦ !!! [ video ]

Κάθε φορά που ο Συριακός στρατός είναι στα πρόθυρα να καταλάβει ολοκληρωτικά έναν θύλακα των αντιπάλων του, των Ισλαμιστών, γίνεται αναφορά σε μία επίθεση με δηλητηριώδη αέρια – όπου σχεδόν αποκλειστικά σκοτώνεται παραδόξως άμαχος πληθυσμός, κυρίως γυναίκες και παιδιά.
Κάθε φορά βρίσκονται πρώτα επί τόπου τα τηλεοπτικά συνεργεία των ομάδων της αντιπολίτευσης – των Ισλαμιστών δηλαδή που προβάλουν δραματικές εικόνες, οι οποίες λίγο αργότερα εμφανίζονται μέσω του You Tube σε ολόκληρο τον πλανήτη.
Όποιος λοιπόν θέλει να πληροφορηθεί σχετικά με το πότε θα ξεσπάσει μία επίθεση με δηλητηριώδη αέρια, θα πρέπει απλά να ακολουθήσει τα «λευκά κράνη» της «Συριακής Αμερικανικής Ιατρικής Κοινωνίας» (Syrian American Medical Society) – τα μέλη της οποίας βρίσκονται πάντα πρώτα επί τόπου, με κάποιο μαγικό τρόπο που τα ίδια γνωρίζουν.
Κάθε φορά τα γεράκια της Δύσης απειλούν αμέσως μετά με αεροπορικές επιθέσεις, με βομβαρδισμούς, ακόμη και με παρεμβάσεις στον εμφύλιο πόλεμο της Συρίας – ο οποίος από πολύ καιρό τώρα είναι ένας πόλεμος δια αντιπροσώπων. Πολλές εβδομάδες αργότερα δημοσιεύεται η αναφορά των ειδικών στα δηλητηριώδη αέρια, της οργάνωσης OPCW, η οποία δεν αποδεικνύει πως ο Συριακός στρατός είναι ένοχος – κάτι που όμως δεν ενδιαφέρει σχεδόν κανέναν πια στον πλανήτη, αφού το καραβάνι τότε έχει φτάσει σε άλλα εδάφη.
                                  

Σε προβοκάτσια από τρίτη χώρα αποδίδει την επίθεση με χημικά στη Συρία ο Λαβρόφ.            

Η φερόμενη χημική επίθεση του περασμένου Σαββάτου στην Ντούμα της Συρίας "σκηνοθετήθηκε" με τη βοήθεια των "ειδικών μυστικών υπηρεσιών ενός κράτους", δήλωσε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ, χωρίς ωστόσο να κατονομάσει τη χώρα αυτή, την οποία χαρακτήρισε μόνον "ρωσοφοβική".
"Διαθέτουμε αδιάσειστες αποδείξεις ότι πρόκειται για άλλη μια σκηνοθεσία και ότι οι ειδικές υπηρεσίες ενός κράτους, το οποίο βρίσκεται τώρα στην πρώτη γραμμή μιας ρωσοφοβικής εκστρατείας μετείχαν σε αυτήν την σκηνοθεσία", σημείωσε ο Λαβρόφ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.
Σύμφωνα με την συριακή οργάνωση ''Λευκά Κράνη'', τους διασώστες στις ζώνες των ανταρτών, και την μη κυβερνητική οργάνωση ''Syrian American Medical Society'', δεκάδες άνθρωποι σκοτώθηκαν στις 7 Απριλίου στην Ντούμα από επίθεση με "τοξικά αέρια", η οποία αποδίδεται από τους Δυτικούς στις κυβερνητικές δυνάμεις του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ, οι οποίες απορρίπτουν ότι φέρουν οποιαδήποτε ευθύνη.
Την Τετάρτη ο ρωσικός στρατός κατηγόρησε τα Λευκά Κράνη ότι "σκηνοθέτησαν μπροστά στις κάμερες μια χημική επίθεση κατά των αμάχων".
Ο Λαβρόφ σημείωσε εξάλλου στις δηλώσεις που έκανε σήμερα ότι ελπίζει να μην επαναληφθεί στη σύγκρουση στη Συρία αυτό που έγινε στη Λιβύη και το Ιράκ.
"Θεός φυλάξοι από οποιαδήποτε περιπέτεια στη Συρία μετά την εμπειρία της Λιβύης και του Ιράκ", σημείωσε.
"Ακόμη και η παραμικρή υπερβολή θα προκαλέσει νέα κύματα προσφύγων στην Ευρώπη και άλλες εξελίξεις τις οποίες ούτε εμείς ούτε οι ευρωπαίοι εταίροι μας χρειάζονται", αλλά μπορεί να "χαροποιούν αυτούς που προστατεύονται από έναν ωκεανό", υπογράμμισε. ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο....ΠΟΙΗΤΗΣ ???  

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΝΑΤΟ QUIZ ΤΟΥ ΛΑΒΡΩΦ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΊΤΗ "ΡΩΣΟΦΟΒΙΚΗ" ΧΩΡΑ!!!


ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΛΑΒΡΩΦ!!!

ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η .. ΑΓΓΛΙΑ!!!

ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΓΓΛΕΖΟΥΣ!!!


1. ΜΑΣ ΚΑΝΑΝ ΤΩΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ Β'ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΟΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ (ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ... ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!)

2. Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΓΓΛΕΖΩΝ ΚΑΙ Yankees (ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ 67 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ) ΣΤΗΝ ΑΚΟΜΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ!!!


Τι κερδίζω που βρήκα Αμέσως το Quiz Σας κύριε Λαβρώφ;;;;