Τρίτη 17 Απριλίου 2018

ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ : ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ !!! [ video ]

Σαν σήμερα πριν από οκτώ χρόνια, με αυτό το φόντο της αιγαιοπελαγίτικης γαλήνης, ο πρώην....''πρωθυπουργός'' ανακοίνωνε την είσοδο της χώρας στο μνημόνιο. "Είναι ανάγκη να ζητήσουμε επισήμως την ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης που από κοινού ενεργοποιήσαμε" έλεγε ο τότε....''πρωθυπουργός'', κάνοντας λόγο για....''ένα περιβάλλον ηρεμίας μέσα στο οποίο η ελληνική οικονομία θα ορθοποδήσει''. Ωστόσο, ούτε ο ίδιος, ούτε φυσικά ο ελληνικός λαός μπορούσε να προβλέψει όσα ακολούθησαν σε κοινωνικό, πολιτικό και φυσικά οικονομικό επίπεδο στη χώρα.«Έτσι ένα....''αριστερό κόμμα'' καταγράφει μία σαρωτική νίκη στην Ελλάδα, γεμίζοντας άγχος τους Ευρωπαίους συμμάχους». «Ο ηγέτης του δηλώνει ότι οι Έλληνες έχουν να διαλέξουν «ανάμεσα στο παρελθόν και το μέλλον, ανάμεσα στην πρόοδο και την οπισθοδρόμηση, ανάμεσα στην εξάρτηση ή την εθνική ανεξαρτησία».
Είναι η φωνή του Αλέξη Τσίπρα, του ηγέτη του ριζοσπαστικού ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος νίκησε στις εκλογές στην Ελλάδα. Ακούγεται σαν τον Τσίπρα, αλλά στην πραγματικότητα αυτά ήταν τα λόγια του Γιώργου Παπανδρέου. Ποιος από τους δυο πρεσβεύει το παλιό, και ποιος το καινούριο που έρχεται;
Σε αυτό το ερώτημα πρέπει να απαντήσει ο έλληνας, καθώς και σε τι διαφέρει ο νεόκοπος Αλέξης της......''Αριστεράς'' από τον γερασμένο Γιώργο της....''Δημοκρατικής Συμπαράταξης''.
                        
Λένε ακριβώς τα ίδια, όμως βρείτε μόνοι σας τις διαφορές........
Γι’ αυτό έρχεται με φόρα ο Κούλης με τον Άδωνη για να επαναφέρουν την ισορροπία στους συσχετισμούς δυνάμεων της....κωμωδίας και της....γελοιότητας!   

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Συμβολισμοί και Γκλαμουριά!

Πάει Στο Καστελόριζο για να ... Αναγγειλειη από εκεί που έγινε η "ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ" ... ότι από εκεί ξανά .... Τελειώνουν τα.... Μνημόνια!!!!


Μπλα μπλα μπλα μπλα!