Κυριακή 13 Μαΐου 2018

ΕΦΙΚΤΟΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ 2.000.000 Ε ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ....ΛΙΓΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟΥΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΙΓΜΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ !!! !!!

Στις εσωκομμματικές κάλπες προσέρχονται την Κυριακή 155.000 μέλη της ΝΔ - που κατέβαλαν τα 12 ευρώ για την κάρτα μέλους - ( 155.000Χ12=1.860.000 ), για την ανάδειξη προέδρων και διοικήσεων στις νομαρχιακές και τοπικές οργανώσεις καθώς και αντιπροσώπων για το συνέδριο του κόμματος που αναμένεται να γίνει τον ερχόμενο Δεκέμβριο.
Το πολιτικό στίγμα έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης την Παρασκευή με άρθρο του σε δεξιά ημερήσια εφημερίδα, στο οποίο επιχειρηματολογεί ότι κάνει πράξη τη δέσμευσή του για ανανέωση του κόμματος και μαζί για ενίσχυση των οικονομικών του, εισπράττοντας λίγα από πολλούς και όχι πολλά από λίγους.
Την Κυριακή θα εκλεγούν 66 πρόεδροι ΝΟΔΕ, 333 πρόεδροι Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων, καθώς και από 9 μέλη σε κάθε Νομαρχιακή ή Τοπική Επιτροπή και 1.000 αντιπρόσωποι για το συνέδριο του κόμματος.

Η Πειραιώς εκπέμπει εικόνα σύμπνοιας που βασίζει στα στατιστικά της συμμετοχής: Από τις 66 ΝΟΔΕ στις 27 υπάρχει μόνο μία υποψηφιότητα, και στις υπόλοιπες υπάρχουν δύο ή τρεις υποψήφιοι, ενώ μεγάλος είναι ο αριθμός συμμετοχής για τις εννεαμελείς τοπικές και νομαρχιακές επιτροπές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: