Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΒΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΖΩΔΙΟΥ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ....ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ !!!

Τη δυνατότητα να αναγράφονται προαιρετικά τα κιλά τους και το ζώδιο τους στις νέες ταυτότητες που θα κυκλοφορήσουν μέχρι το τέλος του 2019 θα έχουν οι πολίτες, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, στις νέες ταυτότητες η αναγραφή του ζωδίου και των κιλών θα γίνεται μετά από αίτημα του πολίτη και δεν θα είναι υποχρεωτική, όπως μεταδόθηκε αρχικά από κάποια μέσα ενημέρωσης.
Προαιρετικά επίσης θα αναγράφονται από εδώ και στο εξής στις νέες αστυνομικές ταυτότητες και τα στοιχεία του σωματικού βάρους , έπειτα από τροπολογία που πέρασε πρόσφατα από εξέταση στην ολομέλεια της Βουλής. Τα επιχειρήματα ήταν πολλά εναντίον της αναγραφής των κιλών, με κύριο άξονα την διαρκή μεταβολή του σωματικού βάρους των Ελλήνων. Σύμφωνα με πληροφορίες, μαζί με το στοιχείο του βάρους θα προστεθεί και η ομάδα αίματος των πολιτών για την διευκόλυνση της παροχής βοήθειας στους κατόχους, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Η είδηση της υποχρεωτικής αναγραφής είχε προκαλέσει σύγχυση μεταξύ των πολιτών, που κατέκλυσαν το τηλεφωνικό κέντρο του υπουργείου για να πληροφορηθούν αν, εκτός από τα υπόλοιπα δικαιολογητικά, έπρεπε να προσκομίσουν και βεβαίωση αστρολογικής ενημερότητας από εγκεκριμένο μελλοντολόγο.
Σύμφωνα πάντως με το υπουργείο, αν οι πολίτες επιλέξουν την αναγραφή του ζωδίου και του ωροσκόπου τους, αυτό θα τους διευκολύνει σημαντικά στις συναλλαγές τους με το κράτος, αφού θα είναι δυνατή η εξυπηρέτηση τους από αστρολογικά συμβατό δημόσιο υπάλληλο, ενώ θα μπορούν να ενημερώνονται ποιες ημερομηνίες προσφέρονται για συναλλαγές με το δημόσιο σε επαγγελματικά, οικονομικά ή οικογενειακά θέματα.

Πάντως δεν είναι λίγοι αυτοί που ανησυχούν ότι η αναγραφή του ζωδίου στις νέες ταυτότητες μπορεί να οδηγήσει σε κρούσματα ρατσισμού εναντίον κάποιων πολιτών, όπως παραδείγματος χάρη στην περίπτωση που ο κάτοχος της ταυτότητας είναι Δίδυμος και η υπάλληλος της δημόσιας υπηρεσίας έχει βιώσει ερωτική απογοήτευση με το συγκεκριμένο ζώδιο.
Αποτέλεσμα εικόνας για ΖΩΔΙΑΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: