Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Γ Ε Ν Ο Κ Τ Ο Ν Ι Α !!!

Στα θεμέλια της Αμερικανικής πρεσβείας δεν σφάζονται κοκόρια! Άνθρωποι σφάζονται! Παλαιστίνιοι σφάζονται! Το φασιστικό κράτος του Ισραήλ σήμερα κατακρεουργεί τους Παλαιστίνιους για να στεριώσει η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ιερουσαλήμ.
Μέχρι στιγμής το Ισραήλ δολοφόνησε 55 Παλαιστίνιους, ανάμεσά τους 8 παιδιά κάτω των 16 ετών, ενώ 2.700 Παλαιστίνιοι τραυματίστηκαν, περίπου 450 από αυτούς από πραγματικές σφαίρες στην μεγαλύτερη υπαίθρια φυλακή του κόσμου. Την ώρα που η Παλαιστίνη θρηνεί και θάβει τους 59 νεκρούς της από τη χθεσινή αιματοβαμμένη Δευτέρα στη Λωρίδα της Γάζας, η Ουάσινγκτον μπλοκάρει στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ ψήφισμα για ανεξάρτητη έρευνα κατά του Ισραήλ.  Οι Παλαιστίνιοι σήμερα σφάζονται για μία ακόμη φορά προκειμένου να στεριώσει η Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του κράτος των σφετεριστών, ως πρωτεύουσα του κράτους των εισβολέων, ως πρωτεύουσα του κράτους δολοφόνου, ως πρωτεύουσα του κράτους του Ισραήλ. Που είναι ο ΟΗΕ, Η Ε.Ε. η Ευρώπη των ''αξιών''.
Ουαί υμίν γραμματείς και φαρισαίοι υποκριτές …..«Οι υπεύθυνοι για αυτές τις κατάφωρες παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων πρέπει να λογοδοτήσουν για το «λουτρό αίματος». Για εγκλήματα πολέμου κάνει λόγο η Διεθνής Αμνηστία.
Που είναι όλοι εκείνοι οι ''ζεσουίδες'' να βροντοφωνάξουν ''είμαστε όλοι Παλαιστίνιοι'' ;;; Που είναι όλοι εκείνοι που καταδικάζουν την τρομοκρατία απ’ όπου κι αν προέρχεται, να καταδικάσουν την τρομοκρατία του κράτους δολοφόνου του Ισραήλ ;;; Που είναι η αριστερή Ελληνική κυβέρνηση που τόσο κόπτεται για τα ανθρώπινα δικαιώματα ψηφίζοντας σύμφωνα συμβίωσης, να καταδικάσει τον σύμμαχό της κράτος φονιά του Ισραήλ ;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: