Κυριακή 13 Μαΐου 2018

ΑΝΤΙΠΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ''ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ'' Ο ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ !!!

Σύμφωνα με πληροφορίες του documentonews.gr, η εταιρεία του αντιπροέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα απασχολήσει την επιτροπή Πόθεν Έσχες ενώ ήδη ορκωτός ελεγκτής έχει αναλάβει την υπόθεση.
Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, ο Αδ. Γεωργιάδης, φαίνεται πως έχει παραβιάσει τον νόμο βάσει του οποίου απαγορεύεται η διατήρηση των offshore από μέλη του Κοινοβουλίου. Δεν πρόκειται για την μόνη παραβίαση καθώς φαίνεται να έχει παραβιάσει και τη νομοθεσία για τις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης αιρετών, δεδομένου από το 2007 που εκλέχθηκε βουλευτής δεν έχει δηλώσει ποτέ την εταιρία του.
Υπενθυμίζεται ότι τέλη Απριλίου,δημοσιεύματα είχαν αποκαλύψει ότι ο πρώην υπουργός Υγείας επί ΝΔ κατέχει και διευθύνει κυπριακή εξωχώρια εταιρεία επί δέκα έτη και μάλιστα χωρίς να την δηλώνει στο πόθεν έσχες.
Σύμφωνα με τα έγγραφα που ήρθαν στη δημοσιότητα, η εταιρεία εγγράφτηκε το 2006 διεγράφη το 2016, ωστόσο ο Αδ. Γεωργιάδης. Ωστόσο βάσει του ίδιου, η εταιρεία άνοιξε το 2004 και λειτούργησε για περίπου δύο χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: