Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

ΙΣΡΑΗΛ : ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ. ΝΕΟ ΘΥΜΑ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΗΣ ΑΧΕΝΤ ΤΑΜΙΜΙ !!! [ video ]

Η βαρβαρότητα του κράτους – δολοφόνου του Ισραήλ, συνεχίζεται συλλαμβάνοντας και φυλακίζοντας νεαρά παιδια γιατί υπερασπίζονται τα σπίτια τους. Τα χαράματα της Πέμπτης 10 Μάη οι ισραηλινές Ειδικές Δυνάμεις εισέβαλαν στο σπίτι της οικογένειας Ταμίμι, στο χωριό Ναμπί Σαλέχ, της Παλαιστίνης
και συνέλαβαν τον Ουαέντ Ταμίμι, 18 χρονών, αδελφό της 17χρονης Αχέντ Ταμίμι, που μαζί με τη μητέρα της παραμένουν φυλακισμένες στις ισραηλινές φυλακές.

Υπενθυμίζουμε πως στις 15 Δεκέμβρη του 2017, στο χωριό Ναμπί Σάλεχ της Δυτικής Οχθης, ισραηλινός στρατιώτης πυροβόλησε στο κεφάλιΦυλάκισαν και τον 18χρονο αδελφό της Αχέντ Ταμίμι Ο Μοχάμεντ Ταμίμι μετά την επέμβαση που του γλίτωσε την ζωή – σχεδόν εξ επαφής με πλαστική σφαίρα – τον 15χρονο Μοχάμεντ Ταμίμι, ξάδερφο της Αχέντ Ταμίμι, προκαλώντας του πολύ σοβαρό τραυματισμό.

Υστερα από πολλαπλές και πολύωρες εγχειρήσεις, οι γιατροί κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή, αφαιρώντας σχεδόν το 1/3 του κρανίου του καθώς και τμήμα του εγκεφάλου του, που είχε νεκρωθεί λόγω της εκτεταμένης εγκεφαλικής αιμορραγίας.
Ο Μοχάμεντ είναι από τα λίγα «τυχερούς» παιδιά της Παλαιστίνης που έχουν υποστεί τέτοιου είδους θηριωδία και γλίτωσαν.
Οι περισσότεροι που έχουν δεχτεί πλαστικές σφαίρες στο κεφάλι έχουν καταλήξει, λόγω της εκτεταμένης εγκεφαλικής αιμορραγίας που προκαλείται από αυτή την κατασταλτική μέθοδο, που χρησιμοποιούν τα σιωνιστικά κτήνη.
Η περίπτωση του Μοχάμεντ Ταμίμι δε θα είχε πάρει δημοσιότητα αν δεν ήταν ο λόγος για τον οποίο η 17χρονη ξαδέρφη του, Αχέντ Ταμίμι είχε χαστουκίσει δύο πάνοπλους Ισραηλινούς στρατιώτες που εισέβαλαν στο σπίτι της λίγο μετά τον τραυματισμό του ξαδέρφου της.


Πράξη για την οποία είχε συλληφθεί (μαζί με τη μητέρα της, Ναριμάν) και προσφάτως καταδικαστεί από ισραηλινό στρατοδικείο σε 8μηνη φυλάκιση, ποινή που εκτίει μαζί με χιλιάδες ακόμα παιδιά, στις ισραηλινές φυλακές.
Η βαριά ποινή δεν δικαιολογείται τόσο από την πράξη της, αλλά γιατί το χαστούκι αυτό έγινε το σύμβολο της Παλαιστινιακής αντίστασης και μάλιστα σε ολόκληρο τον κόσμο. 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: