Τρίτη, 8 Μαΐου 2018

ΟΡΓΙΑ ΝΟΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΤΡΑΣ....ΨΗΦΙΖΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ [ video ] !!!

Σημεία και τέρατα φαίνεται ότι συνέβαιναν τα τελευταία χρόνια στις εκλογές σωματείων στο Εκλογικό Κέντρο της Πάτρας, με αποτέλεσμα να εκλέγονται «νόθοι» αντιπρόσωποι στην πρώην διοίκηση. Ψήφιζαν ακόμα και οι… νεκροί. Χρέωναν καφέδες, βενζίνες και τούρτες στο Ε.Κ.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε μιλώντας στον Γιάννη Γεωργόπουλο, στην εκπομπή «Πράσινο, κόκκινο σε γαλάζιο φόντο» στο Ράδιο Γάμμα ο Δημήτρης Αγγελόπουλος, μετά από έλεγχο των πρακτικών από τις εκλογές σωματείων, υπάρχει ακόμα και άτομο, το οποίο ενώ είχε πεθάνει το 2013, φέρεται να ψήφισε στο σωματείο του το 2016!
Επίσης, στο ίδιο σωματείο, μέσα σε τρεις ώρες φέρεται να ψήφισαν 394 άτομα, πράγμα αδύνατο, καθώς για να «βγουν» τα νούμερα έπρεπε να ψηφίζουν 2,2 άτομα το λεπτό…
Σε άλλο σωματείο, ενώ απαγορεύεται η επιστολική ψήφος, βρέθηκαν δεκάδες μέλη που φέρονται να ψήφισαν με επιστολές, ενώ κάποιοι από αυτούς έχουν ήδη προσφύγει κατά του σωματείου.
Σύμφωνα με τον Δ. Αγγελόπουλο, όλα τα στοιχεία θα πάνε στον Εισαγγελέα, για περαιτέρω διερεύνηση.
Εκτός από τις «μαϊμού» ψήφους, με αποτέλεσμα την εκλογή πολλών μελών αντιπροσώπων στη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου, υπάρχουν και πολλά ερωτηματικά για τα έξοδα που χρεώνονταν στο Εργατικό Κέντρο, καθώς υπάρχουν αποδείξεις για καφέδες στο Κολωνάκι, βενζίνη σε αυτοκίνητα, ακόμα και τούρτα στην ονομαστική εορτή του ίδιου του Δ. Αγγελόπουλου!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ Δ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: