Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Η....''ΑΠΑΝΤΗΣΗ'' ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ !!!

Οι παραλληλισμοί ανάμεσα στην υπόθεση του Γρηγόρη Λαμπράκη και στην επίθεση κατά του Γιάννη Μπουτάρη είναι τουλάχιστον ανιστόρητοι. Στον βαθμό που περιέχουν σκοπιμότητα είναι και επικίνδυνοι. Από την άλλη, κάποιοι ανάγουν τη δράση του «Ρουβίκωνα» σε υποτιθέμενο μέγιστο ζήτημα για την ασφάλεια ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας.
Είναι αλήθεια ότι η Ν.Δ. - λόγω ιστορικών αναφορών και για να κρύψει ότι στις γραμμές της έχει ακροδεξιούς θύλακες - εδώ και καιρό προσπαθεί να εμφανίσει την Αριστερά ως τη μήτρα κάθε βίας. Έξ άλλου «Είμαστε η μόνη χώρα στην Ευρώπη που έχει τρομοκρατία, προερχόμενη από την άκρα αριστερά. Η βία προέρχεται αποκλειστικά από την αριστερά τα τελευταία χρόνια», είχε δηλώσει πρό καιρού ο Κυριάκος.
Και είναι επίσης αλήθεια πως αυτόν τον ισχυρισμό τον στρέφει τα τελευταία χρόνια εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και της σημερινής κυβέρνησης, αξιοποιώντας τη γνωστή θεωρία των δύο άκρων.
Ξέρει πως ψεύδεται ασυστόλως. Υποτάσσει, όμως, τα πάντα στην πολιτική σκοπιμότητα. Στο moto ΤΑΞΙΣ ΚΑΙ....ΗΘΙΚΗ ο Παύλος Τσίμας δήλωσε
"Δηλαδή, αν γιαουρτώνουμε τον Πάγκαλο είναι καλό, ενώ αν μαχαιρώνουμε τον Φύσσα είναι κακό; Η βία είναι βία".... Όχι. Του Παύλου Τσίμα δεν του ξέφυγε εν τη ρύμη του λόγου. Ήξερε πολύ καλά τι έλεγε.
Οι «Τσίμες», οι «Μπάμπηδες» και οι ντερμπεντέρηδες της ενημέρωσης, ξέρουν καλά τι λένε εδώ και οχτώ χρόνια.

Μελετημένα και μεθοδευμένα ξαναγράφουν την ιστορία... ή τουλάχιστον ένα αφήγημα που οι "χρήσιμοι ηλίθιοι" θα οικειοποιηθούν.
Οι ιεροκήρυκες της «θεωρίας των δύο άκρων» και του «μαζί τα φάγαμε», εκφράζουν, χωρίς πλέον να ντρέπονται, αυτά που ήδη υποψιαζόμασταν ότι σκέφτονται! Και όμως, το χειρότερο δεν είναι αυτό που τόλμησε να ξεστομίσει ο Παύλος Τσίμας. Το χειρότερο είναι πως συνηθίσαμε. Που μας φαίνεται ως κάτι φυσιολογικό, σαν μια ξαφνική καταιγίδα σε κυριακάτικο πικ-νικ, που… ε, τι να κάνουμε; συμβαίνει. Έτσι είναι η ζωή.

Χθες ο ''Πρόεδρος'' της ΝΔ έκανε δήλωση με αφορμή την επίθεση στο Συμβούλιο της Επικρατείας στην οποία επεσήμανε μεταξύ άλλων:
«Κάθε μορφή βίας είναι απαράδεκτη απ' όπου και αν προέρχεται και εν τέλει υπονομεύει τη Δημοκρατία μας. Πόσο μάλλον η πρωτοφανής απόπειρα τρομοκράτησης της Δικαιοσύνης που συνέβη χθες με την έφοδο στο ΣτΕ. Ούτε η χώρα, ούτε η Δικαιοσύνη, ούτε βέβαια οι πολίτες επιτρέπεται να γίνονται έρμαιο του κάθε Ρουβίκωνα ή άλλων ομάδων, τις οποίες η Κυβέρνηση, βέβαια, πολύ καλά γνωρίζει. 
Ο κ. Τσίπρας ας υπερβεί, επιτέλους, τον εαυτό του. Και ας συνειδητοποιήσει ότι ο διχαστικός του λόγος μόνο ζημιά προκαλεί στον τόπο. Κι ας διασφαλίσει, όπως οφείλει, το νόμο, την τάξη, την ασφάλεια, τη συνοχή της κοινωνίας και την ομαλή λειτουργία των θεσμών. Αυτή είναι, άλλωστε, η απαίτηση όλων των Ελλήνων, ανεξάρτητα από την ιδεολογική και πολιτική τους τοποθέτηση».

Επίθεση κατά του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο «Ρουβίκωνας» μέσω ανάρτησης που έκανε στο Facebook, μέλος της ομάδας.
«Ο Μητσοτάκης έβγαλε...τηλεοπτικό διάγγελμα για μας. 

Το ακροδεξιό - νεοφιλελεύθερο υβρίδιο της ΝΔ στα καλύτερα του. Εμείς δεν βγάζουμε διαγγέλματα. Οτι είναι να πούμε στον Μητσοτάκη θα του το πούμε από κοντά και σύντομα»
αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανάρτηση. Νομοσχέδιο ζητάει να καταθέσει η αντιπολίτευση με βάση την πρόταση νόμου όσοι θα πετούν το γιαούρτι όχι με τον κεσέ αλλά με την πήλινη τσανάκα να οδηγούνται κατευθείαν στο εκτελεστικό απόσπασμα! Ο νόμος να μην έχει αναδρομική ισχύ. Ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του ''Patrinaki.com''.... ΠΛΥΘΕΙΤΕ ΚΙ ΕΛΑΤΕ....ΗΤΑΝ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ....


Δεν υπάρχουν σχόλια: