Σάββατο, 5 Μαΐου 2018

ΜΥΔΡΟΙ ΠΡΟΣΠΕΡΤ ΚΑΤΑ ΣΚΑ'Ι'. ΕΙΣΤΕ ΨΕΥΤΕΣ - ΚΛΕΦΤΕΣ - ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ !!!

Σφοδρή επίθεση με βαριές κατηγορίες από τους εργαζόμενους της ΕΡΤ κατά του ΣΚΑΪ με αφορμή ρεπορτάζ του σταθμού ότι καθιερώνεται ως επίσημη ημέρα αργίας η ημέρα που άνοιξε ξανά η ΕΡΤ. Στην ανακοίνωση ξεκαθαρίζεται πως το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ δεν είναι αληθές και κάνει λόγο για «ψεύτες, κλέφτες, ελεεινούς και τρισάθλιους».
Είστε ψεύτες και μάλιστα καθ΄ έξιν και κατά συρροή, όπως έχει καταδειχθεί και αποδειχθεί όχι μόνο από εμάς αλλά και από τις δεκάδες καταγγελίες εναντίον σας που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, από το ΕΣΡ, από τα πειθαρχικά της ΕΣΗΕΑ κλπ.
Εν προκειμένω είστε ψεύτες γιατί με δόλο και πρόθεση θέλετε για άλλη μια φορά να αμαυρώσετε την εικόνα της ΕΡΤ και όσων εργάζονται σε αυτήν, αναφέροντας ψευδώς ότι ο νέος ΓΚΠ της ΕΡΤ καθιερώνει ως ημέρα αργίας την ημέρα που άνοιξε επίσημα ξανά η ΕΡΤ, ενώ όπως γνωρίζατε και φαίνεται καθαρά στο σχέδιο του νέου ΓΚΠ, η ημέρα αυτή καθιερώνεται ως ημέρα εορτασμού και όχι αργίας. Είστε κλέφτες, αφού χωρίς ντροπή και με θράσος κλέβετε το παραγόμενο έργο της ΕΡΤ και τον μόχθο των εργαζόμενων σε αυτήν παρουσιάζοντάς το σαν δικό σας.  Είστε ελεεινοί, όχι μόνο με την έννοια που δίνουν όλα σχεδόν τα λεξικά, αλλά και με την έννοια την οποία δίνει ο κάθε δημοκράτης όταν αγανακτεί βλέποντας στα δελτία ή στις «ενημερωτικές» σας εκπομπές, να βιάζεται καταφανώς και ασύστολα εμπρός στα μάτια του κάθε αλήθεια που δυσαρεστεί τα αφεντικά σας, προπαγανδίζοντας κάθε αντιεργατικό και αντιλαϊκό μέτρο που πλήττει καίρια την κοινωνία.
Είστε τρισάθλιοι αφού ως πρόσωπα που δήθεν υπηρετούν την ενημέρωση και τον πλουραλισμό, όχι μόνο δεν έχετε κάνει αυτοκριτική για όλα όσα έχετε διαπράξει εναντίον ακόμα και των θεμελιωδών κανόνων της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, αλλά αντιθέτως συνεχίζετε με θράσος και αναίδεια να περιφρονείτε κάθε δημοσιογραφική και κοινωνική αξία για χάρη της «μαύρης προπαγάνδας» την οποία ασφαλώς και υπηρετείτε πιστά.
Δυστυχώς για σας και τη ΝΔ της οποίας έχετε αναλάβει «εργολαβικά» την επικοινωνιακή …εξυπηρέτηση και προπαγάνδα και ευτυχώς για μας και την κοινωνία η ΕΡΤ δεν «πέθανε» στις 11/6/2013. Ήταν είναι και θα είναι ανοιχτή χάρη στον αγώνα της κοινωνίας ,των εργαζομένων και της ΠΟΣΠΕΡΤ.
Οι παρακαταθήκες αυτού του αγώνα που όμοιός του δεν έχει υπάρξει μας οδηγούν απέναντι σε όποιον επιβουλεύεται τη δημοκρατία και τη δημόσια ραδιοτηλεόραση.
Είτε το θέλετε είτε όχι η ΕΡΤ θα υπάρχει αντίβαρο και σε πείσμα όλων σας που θέλετε έναν λαό «συμμορφωμένο» και «συντονισμένο» στις εντολές και τα συμφέροντα της πολιτικο - οικονομικής ολιγαρχίας.
Αν τα λόγια μας σας ταράζουν τότε υπάρχει και το… ξύδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: