Τρίτη, 8 Μαΐου 2018

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Ο ΚΑΡΟΛΟΣ ΜΕ ΚΑΜΗΛΑ....ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ !!! [ video ]

Το ξέρατε; Έρχονται στην Ελλάδα η Καμήλα Πάρκερ Μπόουλς με τον σύζυγό της, τον Κάρολο.
Αναμένεται λοιπόν να δούμε τελετές άφιξης, κόκκινα χαλιά στρωμένα έξω από το Προεδρικό Μέγαρο, στρατιωτικές μπάντες και πολλές βρετανικές σημαίες.

Παρά το γεγονός ότι ο Κάρολος δεν είναι αρχηγός κράτους, στο Προεδρικό Μέγαρο προετοιμάζονται πυρετωδώς με όλες τις τυπικότητες και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να είναι όλα άψογα την Τετάρτη όταν θα φτάσει ο υψηλός προσκεκλημένος στην Αθήνα.

Το κόκκινο χαλί δεν θα στηθεί στην Ηρώδου Αττικού, ωστόσο θα καταθέσει στεφάνι στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη ενώ στην αίθουσα διαπιστευτηρίων του Προεδρικού Μεγάρου θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου.
Το πρόγραμμά τους περιλαμβάνει κατάθεση στεφάνου στο Συμμαχικό Στρατιωτικό Κοιμητήριο του Φαλήρου, επιθεώρηση στην ακταιωρό της Βρετανικής Συνοριακής Δύναμης στον Πειραιά η οποία συνεργάζεται με το ελληνικό Λιμενικό Σώμα σε επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης προσφύγων και μεταναστών στο Αιγαίο , επίσκεψη στο θωρηκτό Αβέρωφ αλλά και στην τριήρη «Ολυμπιάς» του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού. Ο Κάρολος θα συναντηθεί με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών & Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών, στην οδό Φιλοθέης.

Η Καμήλα θα ξεναγηθεί στο μουσείο Μπενάκη από την σύζυγο του πρωθυπουργού αλλά και στη Μονή Καισαριανής.

Το πριγκιπικό ζεύγος θα επισκεφτεί ακόμη το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος σε εκδήλωση του Βρετανικού Συμβουλίου στην Ελλάδα.

Την Παρασκευή ο Κάρολος και η Καμήλα θα αναχωρήσουν για την Κρήτη προκειμένου να θαυμάσουν τις αρχαιότητες της Κνωσού και να επισκεφτούν τη Βρετανική Αρχαιολογική Σχολή. Και ίσως επιστρέφοντας στη χώρα τους και έχοντας πάρει μια καλή γεύση από την ελληνική φιλοξενία και δη την κρητική, να προτείνουν στους μελλόνυμφους πρίγκιπα Χάρι και Μεγκαν να περάσουν εδώ τον μήνα του μέλητος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: