Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΜΠΟ'Ι'ΚΟΤΑΖ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΗΣ EUROVISION. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ !!! [ video ]

Ενώ το Ισραήλ ετοιμάζεται να υποδεχτεί το διαγωνισμό της Γιουροβίζιον τη νέα χρονιά στην Ιερουσαλήμ, για να την νομιμοποιήσει ως πρωτεύουσα του νέου κράτους του, οι αντιδράσεις σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες πληθαίνουν. Κάποιες σκέφτονται να μποϊκοτάρουν τη διοργάνωση, ενώ ακόμα κι η διοργανώτρια αρχή φαίνεται να σκέφτεται ως εναλλακτική λύση τη διεξαγωγή του θεσμού στην Κύπρο ή την Αυστρία, για να αποφύγει το ενδεχόμενο ενός μαζικού μποϊκοτάζ, που θα τσαλάκωνε το προφίλ της διοργάνωσης.
 Η ισραηλινή εφημερίδα Haaretz αναφέρει ότι αρκετές χώρες ήρθαν σε επαφή με την EBU προκειμένου να εκφράσουν την απογοήτευσή τους σχετικά με την πιθανή πόλη υποδοχής του επόμενου διαγωνισμού (Ιερουσαλήμ), συμπεριλαμβανομένης της Ιρλανδίας, της Σουηδίας, του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ισλανδίας. Στη χώρα μας, μπορεί η “αριστερή κυβέρνηση” να βλέπει ως στρατηγικό σύμμαχο το κράτος - δολοφόνο του Ισραήλ και να μην έχει τέτοιες ανησυχίες, ξεκίνησε όμως διαδικτυακά μια πρωτοβουλία από την Έρη Ρίτσου, για τη συλλογή υπογραφών σε ένα ψήφισμα, που ζητάει να μη συμμετάσχει η Ελλάδα στο διαγωνισμό της νέας χρονιάς, νομιμοποιώντας έτσι τις μαζικές δολοφονίες και τη χρήση βίας από την πλευρά του Ισραήλ.
Μπορεί άραγε κανείς να μας απαντήσει πως βλέπει τον πυροβολισμό του αλητάμπουρα Ισραηλινού ελεύθερου σκοπευτή που εκτελεί Παλαιστίνιο και μετά πανηγυρίζει όπως δεν πανηγυρίζει ο πιο ασυνείδητος κυνηγός όταν σκοτώνει θήραμα, όπως δείχνουν τα video στο τέλος αυτής της γραφής;! Μπορούν να μας απαντήσουν;! Ακολουθεί αναλυτικά το σκεπτικό και το σύντομο συνοδευτικό κείμενο του διαδικτυακού ψηφίσματος, που μπορείτε να το βρείτε - και αν συμφωνείτε, να υπογράψετε - ακολουθώντας αυτό το σύνδεσμο.    

Δεν υπάρχουν σχόλια: