Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

ΤΡΕΛΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ. ΕΙΧΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΩΣ ΕΙΧΕ OFFSHORE ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΗΛΩΝΕ ΣΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ !!! [ video ]

Ο και....''αντιπρόεδρος'' της Ν.Δ. Α. Γεωργιάδης, αφού πρώτα παραδέχθηκε ότι... επί 10 συναπτά έτη «είχε ξεχάσει» πως είχε μια εταιρία στην Κύπρο, με αποτέλεσμα να μην την δηλώνει, ως όφειλε, στο Πόθεν Έσχες του, τώρα απειλεί και με αγωγές.
Αν επιθυμεί τόσο πολύ να προβεί σε αγωγές, ας το κάνει, στρεφόμενος πρώτα εναντίον του εαυτού του, και συνεχίζοντας με τον σημερινό πρόεδρο του κόμματός του, και τους υπόλοιπους 16 βουλευτές της Ν.Δ., που όλοι μαζί είχαν καταθέσει στις 25 Αυγούστου 2015 ερώτηση για την «εξωχώρια εταιρία» του Π. Χαΐκάλη στην Κύπρο.
Εκτός αν μας εξηγήσει, σε επόμενο μήνυμά του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ότι την είχαν κάνει ''εκ παραδρομής''.... Το γεγονός πως ο....και ''αντιπρόεδρος'' της ΝΔ χρησιμοποίησε τους ίδιους ακριβώς ισχυρισμούς για να δικαιολογήσει τη μη δήλωση της εταιρείας, με αυτούς που είχε χρησιμοποιήσει η Μαρέβα Μητσοτάκη τον περασμένο Νοέμβριο, ελπίζουμε να οφείλεται σε....''καθαρή σύμπτωση''.
Όμως η ομολογία πλέον του και....''αντιπροέδρου'' της Νέας Δημοκρατίας, 'Αδωνη Γεωργιάδη ότι δεν δήλωσε ''εκ παραδρομής'' την εξωχώρια εταιρία, ως όφειλε, στα πόθεν έσχες του, είναι παράνομη πράξη για την οποία πρέπει να επιληφθούν οι αρμόδιες αρχές. Πρέπει να γίνει πλήρης διερεύνηση της δραστηριότητας της συγκεκριμένης εταιρείας και να κατατεθούν όλα τα σχετικά έγγραφα που την αφορούν.


Η «γιαγιά» από τους 10 Μικρούς Μήτσους, που υποδύεται ο εξαιρετικός και γνώστης του αντικειμένου Παύλος Χαϊκάλης, εξηγεί με απλά λόγια πώς μας εξαπάτησε ο Αδώνης Γεωργιάδης με τις τιμές φαρμάκων.
Οπως λέει, με το τρικ της διπλής τιμής φαρμάκων, έδειχνε στα χαρτιά ότι μειωσε τις τιμές, ενώ απλά τις μετακύλησε στους πολίτες, που υποτίθεται ότι είχε ορκιστεί να....''προστατεύσει''.



Δεν υπάρχουν σχόλια: