Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΒΟΜΒΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ UNICEF HELLAS. ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Η ΙΔΙΑ !!!

Δεν μπορώ να συνεργαστώ με τους ανθρώπους που δεν βοηθούν στην αποκατάσταση της αλήθειας» λέει η Σοφία Τζιτζίκου η οποία πριν από λίγο παραιτήθηκε από τα καθήκοντα της προέδρου του Ελληνικού τμήματος της UNICEF. Μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου της UNICEF  η UNICEF Γενεύης, απέσυρε την αναγνώρισή της από το Ελληνικό τμήμα το οποίο λειτουργούσε με τη μορφή σωματείου. Ωστόσο η κυρία Τζιτζίκου, διορισμένη πρόεδρος από το δικαστήριο παρέμεινε καθώς η υπόθεση βρίσκεται στον εισαγγελέα.
«Θέλουν ενώ η UNICEF έχει αποσύρει την αναγνώριση της στο σωματείο για κάποιον λόγο να το κρατήσουν. Δεν είναι δυνατόν όμως να συνεργαστώ με ανθρώπους που δεν αναγνωρίζουν τα αποτελέσματα του ελέγχου. Έστειλαν μάλιστα επιστολές στα κεντρικά διαψεύδοντας τα πορίσματα και πήραν την απάντηση πως τα στοιχεία είναι αδιάσειστα. Δεν μπορώ έτσι να βοηθήσω στην κάθαρση με αυτούς τους ανθρώπους γι’ αυτό παραιτούμαι» μας λέει η πρώην πρόεδρος. «Είδα να χάνονται αρχεία, να χάνονται φάκελοι και έγγραφα τα οποία είναι χρήσιμα για να κάνει τη δουλειά του ο εισαγγελέας, το έχω καταγγείλει ήδη στην αστυνομία. Χάνονται τα στοιχεία τα πιο χρήσιμα για τη δικογραφία. Την ίδια ώρα η πλειοψηφία του πρώην ΔΣ την περασμένη βδομάδα διόρισε νέο ΔΣ του απόλυτου ελέγχου της». λέει η κα Τζιτζίκου. Πρόεδρο διόρισαν τον Θ. Ορφανό, πρώην δήμαρχο του Αλίμου και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρο τον Βασίλη Χρονόπουλο επίσης στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: