Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ....Ο ΤΡΑΜΠ !!! [ video ]

Μια χειροπιαστή απόδειξη της κλιματικής αλλαγής ετοιμάζει μια ομάδα που έχει έδρα τη Φινλανδία.
Στόχος της ομάδας Melting Ice είναι να σκαλίσει το πρόσωπο του Ντόναλντ Τραμπ σε ένα παγόβουνο και έχει ξεκινήσει καμπάνια για να συγκεντρωθεί το ποσό των 500.000 δολαρίων ώστε να είναι εφικτή η ολοκλήρωση του πρότζεκτ Τράμπμορ (κατά το «όρος Ράσμορ»). Πρόκειται για μια ύψους 35 μέτρων προτομή του σημερινού Αμερικανού Προέδρου από πάγο, στην πλαγιά ενός παγόβουνου.
«Η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα, σήμερα. Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που σκέφτονται κατά πόσον είναι ένα πραγματικό ζήτημα. Θέλουμε να φτιάξουμε το μνημείο για όλους μας, ώστε να δούμε για πόσο χρονικό διάστημα θα παραμείνει η προτομή, πριν λιώσει. Συχνά, ο κόσμος πιστεύει μόνο σ’ αυτό που βλέπει με τα μάτια του» τόνισε σε ανακοίνωση Τύπου, ο πρόεδρος της «Melting Ice», Νίκολας Πριέτο.
Σημειώνεται, ότι η επιλογή του Αμερικανού προέδρου δεν ήταν καθόλου τυχαία, καθώς το γλυπτό θα είναι η καλύτερη απάντηση στις αντιλήψεις του Τραμπ ότι δεν υπάρχει κλιματική αλλαγή και υπερθέρμανση του πλανήτη και πρόκειται για αβάσιμες θεωρίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: