Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

ΠΑΤΡΑ : ΟΙ ΣΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΣΟΥΧΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΠΑΤΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΩΔΥΝΟ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ !!! [ video ]

Ήταν θέμα χρόνου το ελληνικό «δαιμόνιο» να βρει λύση, για τις τσούχτρες που από πέρυσι κάνουν αισθητή την παρουσία τους στις θάλασσές μας, καταστρέφοντας τα καλοκαιρινά μπάνια και ανοίγοντας οικονομικές «πληγές» στα παραλιακά καταστήματα της Πάτρας και όχι μόνο. Η πατέντα βρέθηκε και ''βαφτίστηκε''….στολή για τσούχτρες.
Τέτοιες στολές, υπήρχαν πάντα σε καταστήματα με είδη καταδύσεων και επί της ουσίας πρόκειται για στολές που χρησιμοποιούνται για διάφορα σπορ της θάλασσας ή για προστασία κατά του ηλίου και μπορούν μια χαρά να προστατεύσουν από το ενοχλητικό τσίμπημα της τσούχτρας..
Η ολόσωμη στολή κοστίζει περίπου 110 ευρώ για τους ενήλικες και 40 ευρώ για τα παιδιά, ενώ η μπλούζα από λίκρα που διαθέτει και δείκτη προστασίας κατά του ήλιου 50 ευρώ. Από πέρυσι είχε απασχολήσει την Πάτρα και γενικά τον Πατρα'ι'κό όπως και τον Κορινθιακό κόλπο το θέμα με τις μέδουσες. Η ζήτηση είναι αρκετά μεγάλη και αρκετοί πολίτες έχουν προμηθευτεί την στολή τους. Πολλοί εκ των πελατών είναι γυναίκες που φοβούνται τα δυσάρεστα αποτελέσματα της επαφής με μια τσούχτρα καθώς και άτομα που πρέπει απαραιτήτως να κολυμπήσουν, για λόγους σωματικής ή ψυχικής υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: