Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

ΣΑΛΟΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2018 : ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΕΣ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΚΑΣΤΑΝΑ....ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΣΤΥΛΟ !!!

Θεία λειτουργία για τους υποψήφιους των Πανελλαδικών εξετάσεων τελέστηκε στον παλαιό μητροπολιτικό ναό Βέροιας, χοροστατούντος του μητροπολίτη Παντελεήμωνα.
Όπως αναφέρεται σε δελτίο τύπου της Μητρόπολης «Στο τέλος της θείας Λειτουργίας ο σεβασμιώτατος διάβασε στους υποψηφίους ειδική περιστασιακή ευχή της Εκκλησίας και μοίρασε σε όλους συμβολικά από ένα στυλό με τις ευχές του».


Η πρακτική με τα ευλογημένα στυλό έχει γίνει μόδα τα τελευταία χρόνια, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις, καθώς δεν είναι λίγο αυτοί που κάνουν λόγο για εκμετάλλευση της αγωνίας των μαθητών και των γονιών τους, καθώς για γενικότερες πρακτικές σκοταδισμού που δεν συνάδουν με τη διαδικασία των εξετάσεων.
Για την ιστορία, τα στυλό που μοιράστηκαν αναγραφουν: ''Καλή επιτυχία + Ο Βέροιας και Νάουσας Παντελεήμων''. Στην αρχή λέω, «δεν μπορεί, κάποιος κάνει πλάκα στους παπάδες». Κι όμως όχι. Ε, δεν χρειάζεται άλλο επιχείρημα. Προκειμένου να τα κονομήσουν, αυτογελοιοποιούνται. Τι να σχολιάσω τώρα εγώ; Τι κι αν δεν ξέρεις ούτε πράξη απο Μαθηματικά ο....''θαυματουργός στυλός'' θα γράφει για σένα και....το 20αρι το χεις στο τσεπάκι.
Το ιδιο και με τη Φυσική....''η θαυματουργή Lacta'' θα ενεργοποιήσει τους νευρώνες του εγκεφάλου και θα γράψεις αριστα. Στην Εκθεση  μόνο θα εχεις ενα πρόβλημα γιατι πρέπει να διαβάσεις προσεκτικά την....''έντυπη Προσευχή'' και να πιεις το νεράκι με τον αγιασμό πριν γράψεις
Η Εκκλησία μας ΑΕ προτείνει : Το οπλοστάσιο του μαθητή αύριο που δίνει εξετάσεις ..
Μια Λακτα.....
Ένα μπλε στυλό ....

Μια έντυπη προσευχή ....
Και αντί για μπουκαλάκι νερό....μείγμα νερού με αγιασμό ....!!!?
...Σκοταδισμός μέχρι εκεί που δεν παίρνει ...

Ο αδιάβαστος το εχει σίγουρο πως....θα γράψει Άριστα ..!!
"Η πρώτη θρησκεία επινοήθηκε την ημέρα που ο πρώτος απατεώνας συναντήθηκε με τον πρώτο ηλίθιο."
Mark Twain

Και σαν να μην έφτανε αυτό, λέγεται ότι από σήμερα θα τοποθετηθούν στο παγκάρι με τα κεριά και αυτόματα μηχανήματα πληρωμής, τα γνωστά μας pos.

Μαθαίνω όμως ότι, σε αφαίρεση πολιτικών δικαιωμάτων, μεταξύ αυτών και του δικαιώματος του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι, θα προχωρήσουν, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, τα εκλογοδικεία!

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να συνταχθεί κατάλογος με τον χρόνο στέρησης των πολιτικών δικαιωμάτων ανάλογα με το προσκύνημα! Εάν προσκυνάς σαγιονάρες θα στερείσαι των πολιτικών σου δικαιωμάτων για ένα χρόνο, εάν προσκυνάς ματογυάλια θα στερείσαι των πολιτικών σου δικαιωμάτων για δύο χρόνια, εάν προσκυνάς κάστανα θα στερείσαι των πολιτικών σου δικαιωμάτων για τρία χρόνια κι αν προσκυνάς σύκα θα στερείσαι των πολιτικών σου δικαιωμάτων εφ’ όρου ζωής! ΡΕΕΕΕΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ???


Δεν υπάρχουν σχόλια: